StoryEditorOCM

NAŠ izlogBacaš sonar, vadiš ribu: predstavljamo pravog pomoćnika u ribolovu - Striker Cast GPS

Piše M.Š.
14. prosinca 2022. - 19:43
Ako imate dobru tehniku bacanja, sonar će vam s daljine do 60 metara na pametni telefon ili tablet slati sliku dna u stvarnom vremenu

Lovite štapom s obale ili iz brodice, a željeli biste znati ima li ribe na mjestu zabacivanja. Donedavno to je bila tek želja pusta, ali više nije. Dovoljno je na najlon zakačiti Garminov sonar za zabacivanje Striker Cast s GPS-om, zamahnuti štapom i lansirati ga na željenu poziciju.

Ako imate dobru tehniku bacanja, sonar će vam s daljine do 60 metara na pametni telefon ili tablet slati sliku dna u stvarnom vremenu. Vidite li ribe, sonar dovucite natrag i što brže zabacite na isto mjesto udice s ješkom. Prethodno jedino morate skinuti besplatnu aplikaciju i vaš pametni telefon spreman je za ulogu važnog pomoćnika u ribolovnim akcijama. To više što se snimke podmorja i riba kristalno jasno očitavaju. Moguće je uključiti i prikaz ikona riba, kako biste vidjeli dubine na kojima se nalaze i mogli prilagoditi pribor. Sve se to obavlja bežično, osim punjenja baterija Striker Casta putem USB-a, koje napunjene traju dulje od 10 sati.

image

GARMIN SONAR kugla 310

Dodatna pogodnost je ugrađeni GPS koji omogućuje izradu prilagođenih Quickdraw ribolovnih karata s konturama od 0,3 metra, kako biste mogli zapamtiti najbolja mjesta za ribolov. Ovaj izdržljivi i lagani sonar dizajniran je da traje, a vodootporan je u skladu sa standardima IPX6 i IPX7. Prodaje ga tvrtka Garmin Hrvatska u brojnim trgovinama i putem svoje web trgovine. Cijena mu je 1650 kuna (218,99 eura). 

19. travanj 2024 09:59