StoryEditorOCM

BAUHAUSBenzin na kotačima za plovidbu propelom: predstavljamo spremnik goriva Walter od 53 litre

Piše Promo
28. veljače 2024. - 09:10

Doprema goriva do plovila kada nemate morsku benzinsku crpku u blizini zna biti naporan posao ako se obavlja kanisterima od 20 litara koje nije nimalo lako nositi. Uz to, taj naporni posao prilikom punjenja većih brodskih tankova nafte ili benzina ponekad treba odraditi dva puta.

Srećom, danas postoje rješenja koja su, uz znatno manji uloženi napor, puno praktičnija i izdašnija. Takav je prijenosni spremnik goriva s kotačima Walter kapaciteta čak 53 litre. Izrađen je od polietilena visoke čvrstoće, a ima i dovodno crijevo s pištoljem za pumpanje koji osigurava solidan protok od 7,5 litara u minuti.

Zahvaljujući, pak, postojanju dvaju ventila za zatvaranje, cijev za doziranje može se lako i bez curenja ukloniti u bilo kojem trenutku. Udubljenja na bočnim stranama spremnika omogućuju njegovo učvršćivanje trakama tijekom transporta. Dimenzije su mu 87 x 42 x 33 cm.

Uglavnom, uz pomoć ovog spremnika na kotačima relativno je lako dopremiti potrebno gorivo do plovila i pretočiti ga u brodski tank. Spremnik Walter moguće je kupiti na nautičkim odjelima prodajnih centara Bauhaus po cijeni od 209 eura. M.Š.

28. travanj 2024 13:54