StoryEditorOCM

izlogBudite praktični: Ostavite novčanik i plaćajte Garmin satom

Piše OM
11. studenog 2022. - 19:00

Često ne nosite novčanik sa sobom na trčanje ili dok šećete psa? Nema veze jer možete plaćati putem Garmin sata i novčanik ostaviti kod kuće ili u autu.

Garmin Pay™ je brz, siguran i praktičan način plaćanja na svim mjestima koja omogućuju beskontaktno plaćanje od sada i Visa debitnim karticama Erste banke.

Garmin uređaj već je važan dio vaše svakodnevnice, ali zahvaljujući rješenju za beskontaktno plaćanje Garmin Pay™ koristit ćete ga više nego ikad prije. Radi se o bržem, sigurnijem i praktičnijem načinu plaćanja. Garmin Pay™ je rješenje za beskontaktno plaćanje osmišljeno za ljude koji su uvijek u pokretu. Bez obzira želite li stati na kavu nakon jutarnjeg trčanja ili na doručak za vrijeme vožnje, Garmin Pay™ omogućuje vam da brzo i jednostavno plaćate usluge samo putem sata.

image

Garmin Pay

Garmin Pay™ funkcija beskontaktnog plaćanja dostupna je na odabranim Garmin GPS pametnim satovima. 

- Uz Garmin Pay™ vlasnici podržanih Garmin satova mogu ostaviti svoj telefon i novčanik kod kuće kada idu na trčanje ili vježbanje. Drago nam je što nas je i Erste banka podržala i omogućila dostupnost ove usluge svojim klijentima koji koriste Visa debitne kartice - rekao je Neven Čolić, direktor Garmin Hrvatska.

image

Garmin Pay

Ambasador Garmin Pay™ usluge, pjevač grupe Vatra, Ivan Dečak rekao je:

- Više ne izlazim nigdje bez svojeg pametnog Garmin sata, ali zato novčanik često namjerno zaboravim. Moji prijatelji su već navikli jer znaju da volim tehnologiju i praktična rješenja kao što je Garmin Pay™ na mojem Fenix 6 solar satu, veli Dečak.

Garmin Pay™ može se koristiti gotovo svugdje gdje možete beskontaktno plaćati. Provjerite koje su trgovine uključene. Popis se stalno povećava.

Važno je napomenuti da je kupnja putem sata sigurna - možete odahnuti i sa sigurnošću plaćati. Tvrtka Garmin ozbiljno pristupa sigurnosti vaših podataka za plaćanje. Zbog toga vas Garmin Pay™ štiti upotrebom kartičnih brojeva i transakcijskih kodova specifičnih za sat svaki put kad kupujete. Broj vaše kartice ne sprema se na uređaju ili na našim poslužiteljima i ne prenosi se trgovcima tijekom plaćanja. U satu se nikada ne pohranjuju pravi kartični podaci već digitalizirani token koji je štićen PIN-om poznatim jedino korisniku sata, transakcije se autoriziraju pouzdanom dvofaktorskom autentifikacijom, a sav prijenos podataka zaštićen je njihovom enkripcijom.

image

Garmin Pay

Detaljnije upute o korištenju Garmin Pay™ aplikacije klijenti mogu pronaći na službenoj Garmin internetskoj stranici i internetskoj stranici Erste banke. Tu je i popis zemalja u kojima je usluga podržana, mreža za plaćanje i informacije o bankama izdavačima kartica: na adresi Garmin.com/garminpay/banks.

Garmin Pay™ već je neko vrijeme dostupan putem Revolut kartice, putem Visa kartice Zagrebačke banke, a sada i Visa kartice Erste banke.

04. veljača 2023 00:57