StoryEditorOCM

UNIMAR NOVALFrancuski lift za brodski TV uređaj: sustav omogućuje podizanje i spuštanje ravnog ekrana radi optimalne uštede prostora

Piše Ž. S.
26. travnja 2022. - 08:37

Francuska kompanija Noval bavi se projektiranjem i proizvodnjom inovativnih proizvoda u području mehatronike. Kao specijalist za dizajn i masovnu proizvodnju inovativnih mehatroničkih sustava Noval je kroz svoju diviziju AUTOMATIZACIJA JAHTI razvio potpunu paletu proizvoda za jedrilice i motorne brodove.

Za svoje kupce Noval je dizajnirao mnoga rješenja kao što su automatizirani krovni otvori, motorizirani otvori za uvalu, prolazi za jedrilice, ljestve za plivanje na uvlačenje, dizala za ravne ekrane ili bilo koja druga rješenja koja mogu zahtijevati automatizaciju.

Ova rješenja se nude na različitim razinama integracije; od mehatroničke funkcije do cjelovitog funkcionalnog sustava spremnog za ugradnju. Vrijedi istaknuti kako je Noval, prepoznat po svojoj osjetljivosti i kapacitetu za inovacije, dobio trofej za inovacije BJ Technologie od strane Bénéteau grupe.

U svojoj ponudi u sklopu programa Automatizacija jahte Francuzi imaju Up-down TV lift sustav za podizanje TV prijamnika prema gore ili prema dolje. Ovaj sustav (integriran u komad namještaja, na primjer) omogućuje podizanje i spuštanje ravnog ekrana radi optimalne uštede prostora.

Elementi su obojeni ili eloksirani u crnoj boji. Montaža TV-a: Svi ovi sustavi kompatibilni su sa standardima za montažu VESA 75, VESA 100, VESA 200.

Ovaj sustav dizala televizije je dostupan u nekoliko veličina, s time da je napon napajanja: 12Vdc -24Vdc. Indikativna brzina je od 22 do 25 mm/s, ovisno o težini TV uređaja. Sustav također treba jedan 6-polni prekidač za inverziju polariteta.

Up-down TV lift 12V (kataloški broj: 4876212) Unimar iz Rijeke uz popust na mpc plaćanje u kunama nudi za 9644,40 kn po komadu. Cijena s popustom u eurima iznosi 1285,92 eura. 

MOŽETE GA NARUČITI I PUTEM UNIMAR WEBSHOPA.

24. travanj 2024 09:31