StoryEditorOCM

BAUHAUSFukase za krupniju lovinu: ove su udice idealne za lov pagara, kovača, palamida i krunaša

Piše Promo
28. listopada 2023. - 10:48

Ribolovci se u lovu krupnije ribe često nađu nedoumici jer trebaju čvrste i nosive modele pri čemu bi idealno bilo da su ti modeli izrađeni od tanjih profila kako bi se lakše sakrili u ješki.

 I tada se najčešće bira opcija ‘što je sigurno-sigurno je‘ pa se odaberu jake predimenzionirane kovanice od kojih nijedna ne pune niti se izvije, no rezultat bude prečesto puno lošiji od očekivanog.

Srećom brend Kashima ima rješenje za takve situacije.

Udice Fukase su izrađene od pomno legiranog čelika tako da mogu podnijeti opterećenja pod kojima bi mnogi drugi naizgled slični modeli poklekli.

Vrh im je iznimno oštar, a kut uboda tako podešen da prilikom kačenja bez problema slijede pravac pružanja osnovne strune omogućujući na taj način smještanje udice u optimalan nosivi položaj zbog čega s ovih udica riba nikada ne spada.

INFO:

Bauhaus Zagreb
Tel. 0800 4411
Mail: podrska@bauhaus.hr
www.bauhaus.hr

Osim toga, zbog tankog profila ove je udice bez obzira na njihovu veličinu jednostavno skriti u ješku, bez obzira bila to živa riba, nekakav rak, miks školjki ili pastura.

Ove su udice toliko lagane da ne opterećuju ješku u ne bude podozrivost u moru koje je svakim danom to prozirnije tako ad ribe s lakoćom vide svaki detalj na predvezu.

I premda su u ponudi i manje veličine, nama su za oko zapele upravo ove tri, idealne za lov krupnije ribe poput pagara, kovača, palamida i krunaša.

Tako su u ponudi svakog Bauhaus centra udice Fukase namijenjene lovu krupnije lovine dostupne u preporučenim veličinama 6, 1 i 1/0, sve po cijeni od 3,35 eura po paketiću. Boris Bulić/MAX FISHING

28. travanj 2024 22:27