StoryEditorOCM

UNIMARHladno piće s ograde broda: predstavljamo držač za čaše tvrtke Osculati

Piše Promo
12. kolovoza 2024. - 14:00

Kad ljeti upeče zvizdan, nema ničeg ljepšeg na brodu od čaše hladnog pića, soka, vode, vina, piva..., već po guštu i raspoloživosti. Problem jedino zna biti činjenica što je brod pomalo nestabilno mjesto, pa se ako naiđe neočekivani nezgodni val, čaša s pićem zna u trenu isprazniti na pajole umjesto u grlo. Stoga su držači za brodske čaše potreban i tražen artikl, i to različiti držači ovisno o dijelu plovila na kojem se koriste.

Najčešće se zalijepe na podlogu, bilo vakuumski ili uz pomoć čičak trake, ali to nije dobar izbor za svaki dio broda. Primjerice, nije nimalo zgodan ako se čaša želi pričvrstiti za ogradu na pramcu, boku ili krmi.

No, za tu je svrhu itekako zgodan univerzalni držač od plastike za ugradnju na cijevi promjera 25 do 30 mm tvrtke Osculati. Jednostavno se natakne na cijev ugrađenim držačem i fiksira njegovim pomičnim dijelom, nakon čega će čaša sigurno stajati u maloj košarici od plastike, uvijek nadohvat ruke.

Ove praktične držače za čaše, s tim da su pakiranju tri komada, riječka tvrtka Unimar u svojim trgovinama i putem webshopa prodaje za 11,58 eura. M.Š.

15. rujan 2024 14:41