StoryEditorOCM

PIXMA CENTARKad struja struji, gnjavator ne zuji! Ovo je aparat protiv komaraca idealan za brod

Piše Promo
21. srpnja 2024. - 10:43

Večeri u valama na điti poseban su doživljaj i gušt. Sunce polako zalazi, a more se smiruje u potpunu bonacu, šireći taj zarazni mir u srca ljudi koji mu svjedoče. I taman kad se čovjek potpuno opusti i prepusti užitku, stižu oni. Komarci. Pa započne pljeskanje po nogama i rukama razbijajući čaroliju. Ne uvijek i ne svugdje, ali prilično često. A kad ih ima, djeci i odraslima koji su na njih osjetljivi pokvarit će i miran san.

Zbog toga mnogi na bokaporte i brodske prozore stavljaju mrežice protiv komaraca, u kokpitu pale spirale, prskaju se ili mažu autanima...

No puno efikasnije sredstvo za tjeranje dosadnih nametljivaca jesu aparati na struju s tabletama ili tekućinom. Lagani dim koji stvaraju ta sredstva pokazao se doista efikasnim pa se koriste u sobama stanova i kuća.

Na sreću, postoje takvi aparati koji rade na 12 i 24 volti i pogodni su za korištenje na plovilima. Jedan od vrlo praktičnih modela s upaljač-utikačem talijanske tvrtke Lampa prodaje trogirski Pixma centar u svojoj trgovini i putem webshopa.

Jednostavno se priključi i odmah počinje raditi, s tim da ima prostor za tabletu i mogućnost rada s bočicom u kojoj je tekućina. Dva načina u vrlo malom tijelu. Cijena ovog čuvara kože od uboda, živaca i mirnog sna je 26,28 eura. M.Š.

07. rujan 2024 06:54