StoryEditorOCM

UNIMARKlupica za brod s ugrađenim hladnim pićem: predstavljamo ledenicu Igloo Marine Contour

Piše Promo
12. srpnja 2024. - 09:21

Iako su električni brodski hladnjaci postali standard na svim plovilima za dulji boravak na moru, zbog ljetnih vrućina prostora u njima za hranu i piće uvijek nedostaje. Stoga su ledenice, odnosno jacere, još uvijek iznimno česta pomagala za povećanje rashladnih kapaciteta.

Kada se napune suhim ledom i otvaraju rijetko, s brzim zatvaranjem, mogu održati hladnoću i do tjedan dana. A tada se led može dopuniti jer je danas lako dobavljiv na brojnim otočnim i priobalnim lokacijama. Naravno, osim za opće potrebe, poklonici ribolova često koriste takve jacere i za svoje sebične gušte, poput čuvanja svježe ješke.

Kako god bilo, jacera Igloo Marine Contour 25Q od 23 litre uvijek je odličan izbor. Izrađena je od UV otpornih materijala s termičkom izolacijom Ultratherm visoke efikasnosti, ima jake ručke za transport i predviđena je za korištenje na brodu. Unutrašnjost je od plastičnog bezmirisnog materijala pa hrana neće povlačiti neugodan miris, a ima i još jednu važnu funkciju. Vrlo je čvrsta, pa nakon što žedni član posade izvuče iz nje hladno pivo, može je odmah iskoristiti i kao klupicu.

Dimenzije su joj 51 x 29 x 33 centimetra, a teška je 2,4 kilograma. Ovu kvalitetnu i praktičnu jaceru riječka tvrtka Unimar prodaje u svojim trgovinama i na webshopu za 76,46 eura. M.Š.

07. rujan 2024 21:12