StoryEditorOCM

Oneten LBO SWMaksimalna kontrola i bogat ulov: predstavljamo Megabassovu plivajuću varalicu kreiranu za površinski lov predatora

Piše Promo
12. srpnja 2023. - 11:28

Megabassov model Oneten LBO SW je plivajuća varalica, kreirana za površinski lov predatora poput brancina, strijelke ali isto tako i palamida, lampuga, luceva i sve one sile plavih lovaca.

Premda se može povlačiti i u lakoj panuli, ovo je ponajprije spinnerski model koji se od većine ostalih, tek naizgled sličnih modela, razlikuje prvenstveno po stabilnosti, dometu, a onda i po trenutnim reakcijama na svaki pokret štapa tijekom vođenja varalice.

Tijelo ove varalice krije sustav trenutnog pomicanja težišta, ‘LBO II‘, čime je iznimno poboljšan domet zabačaja i u uvjetima čeonog vjetra.

S Oneten LBO SW varalicom su mogući dugi i krajnje stabilni zabačaji čak i pri iznimno jakim udarima vjetra, a što je na određenim pozicijama, primjerice na puntama okrenutima južnoj strani, u lovu brancina po jugu, od ključnog značaja.

Kod Oneten LBO SW varalice je primijenjena najnovija ITO Engineering tehnologija bazirana na konvencionalnom konceptu jerk baitsa kojom je postignuta visoka preciznost i stabilan položaj leta tijekom zabačaja, s tim da LBO II omogućuje i izvanrednu osjetljivost.

image

Jedinstven balans i vibracija su garancija uspjeha

Naime, neposredno nakon što dotakne površinu mora, ova varalica zauzima lovni položaj tako da je aktivna već od prvog okreta ručice role.

Odgođeno pokretanje i sporost koji su bili jedna od neželjenih karakteristika prošlih velikih minnowa, kod ovog su modela u potpunosti eliminirani upravo zahvaljujući primjeni ove suvremene tehnologiji.

INFO:

ŠKORPION-DNC
Tel: 01/2322 515
ino@skorpion-dnc.hr
https://skorpion-dnc.hr/

Tijelo koje je u starijoj verziji bilo dugo 110 milimetara, kod ovog je modela produljeno na 115 milimetara čime je težište pomaknuto prema stražnjem dijelu varalice, a čime su dramatično poboljšane performanse točnosti u zabačaju.

Zahvaljujući pomno definiranom balansu koji je posebno stabilan zahvaljujući neodimijskom magnetnom polju moguće je dobiti oštre i vrlo pravilne trzaje, kao i vrlo provokativno treperenje u svakom trenutku tijekom povlačenja varalice.

image

Ghost Lancon

Varalica Oneten LBO SW ima izuzetno realistično, tanko tijelo dostupno u dvije boje - Ito Wakasagi i Ghost Lancon.

Duga je 115 milimetara, teži 14 grama, a košta 32,25 eura. Boris Bulić/MAX FISHING

image

Ito Wakasagi

02. svibanj 2024 16:17