StoryEditorOCM

moćno pojačaloMnogi tijekom plovidbe vole uživati u tišini ili šumu valova, ali ljubiteljima tuluma na brodu sigurno će odgovarati Boss MR1000 Audio Marine 1000W

Piše Željko Simunić
22. kolovoza 2021. - 09:31

Mnogi tijekom plovidbe vole uživati u tišini ili slušati samo šum valova. Sasvim je druga priča kad su na brodu mlađe osobe, turisti ili ekipa željna zabave uz puno decibela.

Ljubiteljima buke na plovilu sasvim sigurno će odgovarati pojačalo Boss MR1000 Audio Marine 1000W.

Riječ je o 4-kanalnom full range pojačalu s izlazima od 4, 3 i 2 kanala (188W x 4 RMS 2 oma, 94W x 4 RMS 4 oma i 375W x 2 RMS Bridged 4 oma).

Ima MOSFET napajanje te, naravno, zaštitu od atmosferskih utjecaja, što uključuje kvalitetne vodonepropusne materijale, UV premaze za plastične površine, te premaze za zaštitu električnih sklopova i elemenata.

Uređaj također nudi opciju daljinskog upravljanja subwooferom, ali i ugrađenu funkciju ​bass boost za namještanje razine basova prema zvučnicima. U njemu su također fiksni filtar visokih tonova, varijabilni filtar niskih tonova i varijabilni filtar basova, pa korisnik dobiva opciju stvaranja zvuka koji smatra najprikladnijim za svoj sustav ugrađenih brodskih zvučnika.

Pojačalo spada u klasu A/B, što znači da proizvodi visoku kvalitetu zvuka s većom učinkovitošću u usporedbi s modelima klase A.

Ako korisnik pretjera i pojačalo se pregrije, termalna zaštita će ga ugasiti i omogućiti mu da se ohladi dok ga ponovno ne upali. U slučaju kratkog spoja zvučnika zaštita će prekinuti signal i ostati u tom stanju dok se kratki spoj ne ukloni.

Boss MR1000 Audio Marine pojačalo Pixma centar iz Trogira prodaje po cijeni od 2475 kn. 

20. travanj 2024 00:33