StoryEditorOCM

GARMINMoćni pomoćnici svakog ribolovca: predstavljamo nove plotere serije ECHOMAP UHD2

Piše PROMO
8. travnja 2023. - 11:42

Inženjeri ugledne tvrtke Garmin stalno dizajniraju nove i unapređuju postojeće uređaje, pa su tako nedavno predstavljeni novi ploteri serije ECHOMAP UHD2. Oni ribolovcima nude vrhunske funkcije, kao što su sonar ultravisoke razlučivosti, podrška za karte Garmin Navionics+ i Garmin Navionics Vision+ s dnevnim ažuriranjem karata, bežično umrežavanje za dijeljenje podataka i podrška za nagrađivani Garmin LiveScope sonar za skeniranje uživo. Dostupni su sa svijetlim zaslonom osjetljivim na dodir, čitljivim na sunčevoj svjetlosti od 6,7 i 9 inča s pomoćnim tipkama. Tako ribolovci mogu jednostavno upravljati svim funkcijama koje im omogućuju uspješan ribolovni dan, uključujući zumiranje karte ili brzo prebacivanje između različitih prikaza sonara.

Za kristalno jasne slike riba i struktura, novi ploteri ECHOMAP UHD2 dostupni su u paketu s GT54UHD ili GT56UHD sondama ultravisoke razlučivosti koje pružaju vrhunske ClearVü i SideVü prikaze sonara, kao i tradicionalnog CHIRP sonara. Ovi su ploteri također kompatibilni s Garmin LiveScopeom, tako da ribolovci mogu vidjeti prikaz riba i strukture u stvarnom vremenu ispod svog plovila do 200‘ dubine.

Zahvaljujući Garmin Navionics+ kartama, korisnici ECHOMAP UHD2 mogu koristiti i aplikaciju ActiveCaptain kako bi iskoristili tehnologiju Auto Guidance+2 na svom pametnom uređaju za brže izračunavanje rute i poboljšane detalje rute. Nakon odabira polazišnih i dolaznih točaka, Auto Guidance+ uzima u obzir različite čimbenike – visinu, podatke karte, popularne rute i željenu dubinu – a zatim stvara predloženu rutu koju nautičari trebaju slijediti do odredišta. Za naprednije funkcije, nautičari i ribolovci mogu odabrati vrhunski Garmin Navionics Vision+ kako bi otkrili više o obalama kojima krstare.

Ugrađena Wi-Fi povezivost omogućuje ribolovcima bežični prijenos sonara i dijeljenje korisničkih podataka, kao što su međutočke i rute, između dviju ECHOMAP UHD2 jedinica. Kupci koji već imaju ECHOMAP UHD ili ECHOMAP Ultra mogu dodati novi ECHOMAP UHD2 i iskoristiti mogućnosti bežičnog umrežavanja u cijelom sustavu. Novi uređaji imaju inovativne nosače za brzo otpuštanje i uklanjanje jedinice s plovila na kraju dana. Ploteri ECHOMAP UHD2 od 6", 7" i 9" dostupni su s preporučenim maloprodajnim cijenama u rasponu od 899 do 1599 eura. M.Š.

26. travanj 2024 02:05