StoryEditorOCM

TALAMeXMontira se lako, a štiti baš jako: predstavljamo gotove zimske cerade za razne veličine plovila

Piše M.Š.
27. veljače 2023. - 12:00

Doba je godine u kojem većina plovila miruje čekajući proljeće, bilo u moru ili na suhom vezu. Ako su u pitanju otvorene brodice, tada je nakupljanje kiše u santinama stalni problem koji treba povremeno rješavati ispolcem ili ručnim pumpama, jer manja plovila uglavnom nemaju električne kaljužne pumpe.

No, puno bolja opcija od izbacivanja nakupljene kišnice je sprečavanje da se uopće nakupi. To se, naravno, može postići stavljanjem zaštitne cerade koja prekriva cijeli gornji dio brodice. Tvrtka Talamex proizvodi takve gotove cerade za razne veličine plovila s već ugrađenim D-ringovima za lakšu montažu.

INFO:

Bauhaus Zagreb
Tel. 0800 4411
Mail: podrska@bauhaus.hr
www.bauhaus.hr

Materijal izrade je UV rezistentni poliester 300D sa završnim aluminijskim premazom koji nije pretežak, a vrlo je čvrst i pouzdan kao zaštita od kiše, prašine i djelovanja UV zraka. Ove praktične i korisne cerade u različitim veličinama mogu se kupiti na nautičkim odjelima u svim centrima Bauhaus. Model na slici s oznakom Talamex XXS 420 predviđen je za brodice duge 427 do 488 metara i široke do 1,80 m, a cijena mu je 76,43 eura.

20. travanj 2024 07:26