StoryEditorOCM

MILWAUKEENa Poljudu u Big Red šleperu iz Engleske održana prezentacija američkih alata premium kvalitete

Piše Željko Simunić
30. rujna 2020. - 09:05

Na prstenu stadiona Poljud u Splitu održana je prezentacija američkih premium alata Milwaukee u sklopu europske turneje Big Red Tour 2020. Naziv Big Red se konkretno odnosi odnosi na veliki šleper prepoznatljive crvene boje kojeg je iz Engleske dovezao vozač Luis Hurse. Kamion predstavlja putujuću reklamu za Milwaukee brend s obzirom da je prije dolaska u Split vozio po cestama u Italiji, Srbiji, BiH, Albaniji i Turskoj. No, kada se parkira, rasklopi se poput velike kutije s alatom, pa svi zainteresirani mogu vidjeti što to Amerikanci nude.
Prezentaciju u našem gradu organizirala je splitska tvrtka Reply-Tool, a direktor Otokar Kohout i voditelj marketinga Ante Ivanović nisu žalili truda kako bi sve bilo na visokom nivou. Budući da je veliki kamion bio smješten blizu vrlo frekventne ceste Sedam Kaštela, brojni meštri i zanatlije su sa svojim kombijima svako malo dolazili na parkiralište kako bi pogledali ponudu Milwaukeeja. A imali su uistinu što i vidjeti jer je u rasklopljenom Big Red kamionu bilo 600 komada alata i opreme.
Prezentacija je bila namijenjena obrtnicima i profesionalcima koji žive i rade od alata, no bilo je i slučajnih posjetitelja privučenih šušurom oko XL šlepera na Poljudu. Predstavnici Milwaukeeja tvrde kako su Nothing but Heavy Duty alati kompanije iz američke savezne države Wisconsin vrlo pouzdani, dok su modeli s akumulatorima posebno izdržljivi. Organizatori su ujedno predstavili i akcijske pakete alata s gratis nagradama.
Prije same prezentacije u Splitu, čelnici Reply-Toola Kohout i Ivanović su zajedno sa predstavnicima tvrtke Tid Extra iz Murinskog Središća, generalnog uvoznika Milwaukee alata za RH, napravili jednu lijepu gestu. Oni su vatrogascima DVD Kaštel Gomilica poklonili LED stupnu svjetiljku snage 5400 lumena, vrijednu 5200 kn. (Ž. S.)
Foto: Božo VUKIČEVIĆ

25. travanj 2024 19:15