StoryEditorOCM

MIRKANovi član elitne alatne obitelji Derosu: uspješno brusi i nedostupna mjesta na brodu

Piše M. Š.
6. travnja 2023. - 09:37

Finski električni alati Mirka za završnu obradu površina sinonim su za vrhunsku kvalitetu, pa su čest izbor i prilikom kupnje alata za održavanje brodova. Nedavno je ta tvrtka predstavila novoga člana u obitelji električnih ekscentar brusilica u dvije verzije. Nazvan je Mirka® DEROS 325/350CV, uz opisni dodatak – rješavatelj problema. Razlog je što ova jedinstvena ekscentrična brusilica, s promjerom brusne ploče od samo 77 mm, može dosegnuti teško dostupna područja koja je nemoguće izbrusiti standardnim brusilicama, a uz to ima veliku učinkovitost.

Pritom vam posao olakšavaju ergonomski oblik i niska razina vibracija. Verzija 325CV ima ekscentrični pomak od 2,5 mm i pogodna je za fino brušenje, dok je 350CV s pomakom od 5 mm odlična za jača brušenja, poput brzog i efikasnog uklanjanja stare boje. Motor je bez četkica i vrlo je izdržljiv, a brzina rada obje verzije je od 4000 do 10.000 okretaja u minuti, što se jednostavno podešava.

Dok radite, dobivate i sve potrebne podatke na svoj mobilni telefon – o vibracijama, brzini i upotrebi – uz pomoć aplikacije myMirka, dostupne u Google Playu i App Storeu. S njom će se vaša brusilica povezati bluetooth vezom. Brusilice Mirka® DEROS 325/350CV prodaje splitska tvrtka Reply-Tool, a cijena je 621,17 eura.

18. travanj 2024 16:13