StoryEditorOCM

RUPESOdlično brusi na struju i baterije: predstavljamo orbitalnu mini brusilicu HSR73 IBRID

Piše Promo
9. kolovoza 2024. - 11:00

Talijanska tvrtka Rupes već je 75 godina među najboljima kad je riječ o vrhunskim električnim alatima koji će, jednom kupljeni, pouzdano raditi dugi niz godina. Jedan od njih zanimljiv vlasnicima plovila svakako je orbitalna mini brusilica HSR73 s hibridnom tehnologijom, idealna za brušenje drva, kompozita i drugih površina. Ova mini brusilica ima zaobljenu podlogu s više rupa Ø 125 mm za maksimalnu učinkovitost usisavanja, dok orbitalno kretanje pruža energetski učinkovitije rješenje, povećane performanse, finiju završnu obradu u usporedbi s tradicionalnim brusilicama.

Inovativna hibridna tehnologija, koja je prvi put predstavljena na BigFoot iBrid Nano obitelji alata, omogućuje odabir platforme snage koja najbolje odgovara specifičnoj situaciji ili primjeni. Koristite baterijsko napajanje za bežični rad ili umetnite iBrid strujni adapter i neprekidno radite na strujni kabel. Performanse su identične bez obzira na izvor napajanja.

Poluga za reguliranje rada s promjenjivom brzinom omogućuje preciznu kontrolu alata, dok dodatni kotačić omogućuje izbor jedne od pet radnih brzina za svestranost i meki start. Optimizirana ergonomija, kompaktan dizajn i moderne linije čine ovaj alat vrlo udobnim i lakim za korištenje u različitim položajima držanja i ruke. Naravno, tu je i poseban spremnik za usisavanje prašine s filtrom, pa je rad s brusilicom čist.

HSR73 koristi istu litij-ionsku bateriju (18V 2.5Ah) kao HLR75 iBrid Mini Polisher kako bi se osigurala potpuna kompatibilnost između alata nove RUPES iBrid linije mini alata. Potpuno punjenje omogućuje između 35 i 45 minuta neprekidnog rada, dok samo punjenje traje 35 minuta. Ovu kvalitetnu brusilicu hrvatski zastupnik, splitska tvrtka Reply Tool, prodaje za 549,90 eura u kompletu s dvije punjive baterije. 

16. listopad 2024 20:04