StoryEditorOCM

ERGO 665Oštrina i ergonomija ubrzavaju posao: predstavljamo kvalitetni strugač stare boje i antifoulinga

Piše M.Š.
19. siječnja 2023. - 14:25

Skidanje naslaga antifoulinga s brodskoga trupa ili stare boje s drugih obojenih površina na brodu, šporak je i naporan posao. Ako se obavlja samo brušenjem, stvara se velika prašina i često se mora mijenjati brusni papir, pa mnogi prethodno glavninu nastoje skinuti strugačem, odnosno rašketom.

Takav se alat često improvizira, pa nije optimalan za rad. No, strugač ERGO 665 to svakako jest, jer je napravljen po svim pravilima efikasnosti.

Ima dvoručni držač za veći prijenos snage na površinu koja se stuže i ugodniji rad, a isporučuje se s oštricom od tvrdog metala širine 65 mm koja se može koristiti s obje strane. Posebna prednost ovog strugača boje leži u dizajnu njegove oštrice. Naime, zahvaljujući konveksnom obliku (blago je zakrivljena prema vani), znatno je smanjen rizik od dubokih ogrebotina na njezinim vanjskim rubovima. Zahvaljujući kvaliteti ovog profesionalnog strugača, lako ćete sastrugati staru boju, antivegetativni premaz, ljepilo, lak..., sa svih površina na brodu od drva, stakloplastike ili metala.

Rezervni zamjenski noževi mogu se kupiti i posebno u širinama od 50 mm i 65 mm. Strugač ERGO 665 u poznatoj njemačkoj internetskoj trgovini SVB24.com može se kupiti za 40,91 euro.

14. travanj 2024 22:30