StoryEditorOCM

TRENUTak UGRIZAPosljednji selfie za nesretne ribe: GoFish Cam mogao bi postati obvezan dio opreme za strastvene ribolovce

Piše Ž. S.
20. kolovoza 2021. - 10:22

GoFish Cam je vjerujemo prava poslastica, možda čak i budući obvezan dio opreme za strastvene ribolovce. To kažemo zbog toga što se postavlja na ribolovnu strunu pa u dubini snima ribu kako prihvaća ili odustaje od mamca.

Nije potrebno posebno napominjati kako se kamera bežičnom aplikacijom (WiFi) povezuje s Android ili iOS pametnim mobitelima, a predviđena je za uporabu u moru ili u slatkoj vodi. Radi do dubine od 150 m i nudi rezoluciju od 1080 p, čemu treba dodati da ima i malenu litijionsku bateriju te zeleno LED svjetlo za bolje snimke u tami.

Prikladna je za većinu ribolovnih tehnika, s time da se snimke kasnije mogu dijeliti na društvenim mrežama.

Itekako je korisna za početnike koji mogu pregledavati snimke i provjeriti koliko je postavljena ješka zanimljiva za lovinu. S druge strane, voljet će je i profesionalci jer je uvijek lijepo imati videozapis hvatanja nekoga trofejnog ulova.

Druga strana medalje cijele priče je mogućnost gubitka kamere ukoliko struna pukne iznad mjesta gdje je kamera postavljena.

No, taj je rizik prihvatljiv jer GoFish kamera ne košta nekakvu basnoslovnu sumu nego 199 američkih dolara. ‎

Dimenzije kamere težine 93,5 grama su 11 x 2,8 x 2,8 cm.

26. travanj 2024 14:33