StoryEditorOCM

SAKURA SMART MINNOWPredstavljamo wobbler široke primjene, ‘naoružan‘ s tri kvalitetne i jake japanske trokuke udice

Piše Boris Bulić/MAX FISHING
14. veljače 2023. - 09:35

Za razliku od većine wobblera koji su usko specijalizirani, odnosno vrlo ograničeni kada je u pitanju brzina povlačenja, Sakura Smart Minnow je wobbler vrlo široke primjene.

Zbog svoje težine od 20 grama i taktički raspoređenih udica koje doprinose balansu neophodnom za izbačaje ova varalica leti jako daleko.

U pravolinijskom povlačenju ostvaruje vrlo provokativan teturajući hod kojem brancini ne mogu odoljeti dok na nagle twicheve reagira vrlo živčano uz nepravilan otklon što je iznimno velika provokacija za sve predatore, a posebno za strijelke i škarme.

image
HANZA MEDIA

INFO:

Topfishing
Mob: 01 5531 477
E-mail: topfishing.zagreb@gmail.com
www.topfishing.hr

Sakura Smart Minnow 145 je varalica plutajuće izvedbe duga 14,5 centimetara i jednako je primjenjiva i u spinningu i u panuli, bilo površinskoj ili dubinskoj kad su joj na meti i zubaci.. Sakura Smart Minnow 145 je naoružana s tri kvalitetne i jake japanske trokuke udice u koje se bez obzira na lovinu možete pouzdati jer s tih udica nijedna riba ne pada.

Varalica Sakura Smart Minnow 145 F je dostupna u bojama HG Alburno, Pearl White, Stripped Shad, Franch White, Aurora Minnow, Ghost Ayu, Konoshiro  i Crystal Minnow,  a možete je pronaći u prodavaonici Topfishing po cijeni od 13,26 eura.

image

Udice pomažu balansu i ne praštaju ni slučajni dodir

HANZA MEDIA
image

Sakura Smart minnow je univerzalna varalica

HANZA MEDIA
25. travanj 2024 21:46