StoryEditorOCM

GARMINPredstavljen Garmin Spectra LED, kontroler rasvjete koji olakšava upravljanje brodskim svjetlima

Piše Promo
31. srpnja 2024. - 10:54

Garmin, najinovativniji i najpriznatiji svjetski proizvođač nautičke elektronike, danas je najavio Garmin Spectra LED upravljački modul—kompaktni kontroler rasvjete koji olakšava upravljanje LED svjetlima na brodu s kompatibilnog Garmin plotera ili aplikacije ActiveCaptain na kompatibilnom pametnom telefonu.

Od pramca do krme i svega između, Garmin Spectra omogućuje nautičarima da upravljaju LED osvjetljenjem za JL Audio i Fusion nautičke zvučnike, subwoofere zajedno s trakama, podvodnim svjetlima, svjetlima za držače čaša i više. Kada je uparen s pomorskim stereo uređajem Fusion Apollo, korisnici također mogu kontrolirati odabir scene i LED efekte izravno sa stereo uređaja. Za vrhunsku zabavu na brodu, pogledajte ritam korištenjem funkcije sinkronizacije zvuka za sinkronizaciju LED svjetala s glazbenim zapisom.

Jednostavan za postavljanje i instalaciju putem NMEA 2000 mreže, novi upravljački modul neprimjetno se integrira s postojećim svjetlima na brodu, a zbog svog kompaktnog dizajna može se instalirati u skučenim prostorima. Dostupan s jednim ili tri izlaza (< 2 ampera po izlazu), nudi jedinstveni skalabilni dizajn tako da nautičari mogu dodati više svjetala i proširiti svoj sustav nakon početnog postavljanja.

Sada dostupna, Garmin Spectra ima preporučenu maloprodajnu cijenu od 249,99 € za model s tri izlaza (LC302) i 149,99 € za model s jednim izlazom (LC102). Kompatibilan je s trenutnim Garmin ploterima, uključujući serije GPSMAP 9000, GPSMAP 8400/8600 i GPSMAP x3, zajedno sa serijama ECHOMAP Ultra 2 i ECHOMAP UHD2. Kompatibilni stereo uređaji uključuju Fusion Apollo RA770, RA670 i WB675; a kompatibilni zvučnici i subwooferi uključuju serije Fusion Signature Series 3i i XS, zajedno s serijama JL Audio M6 i M3.

 

 

16. rujan 2024 21:00