StoryEditorOCM

PIXMASkladište energije u malom pakiranju: predstavljamo prijenosnu stanicu Crossio Lifepower 600

Piše Promo
10. siječnja 2024. - 14:00

Prijenosna baterijska stanica za napajanje raznih električnih i elektronskih uređaja CROSSIO LifePower 600 opremljena je jednom od najsigurnijih LiFePO4 baterija koje nude dulji vijek trajanja u usporedbi s klasičnim litij-ionskim baterijama, pa je zajamčeno više od 3000 radnih ciklusa. Otporna je na oštećenja i nezapaljiva, a osim tradicionalnog punjenja preko utičnice, moguće ju je istodobno puniti preko USB-C kabela, što ubrzava postupak i omogućuje dosezanje 80 posto kapaciteta baterije za samo 3 i pol sata.

Prilikom korištenja stanice za napajanje, ona će na svojih sedam izlaza pružiti dovoljno snage za sve uobičajene uređaje i elektroniku. Moguće je, primjerice, priključiti na punjenje pametni telefon, prijenosno računalo, ali i mini hladnjak ili neki radni alat. Zahvaljujući ručki i težini od 6,8 kg, LifePower 600 vrlo je jednostavan za prenošenje. Dimenzije su mu 27 × 20 × 25 cm.

Praktičan i jasan zaslon prikazuje trenutnu potrošnju, kapacitet u postocima i uključene izlaze. Na stražnjoj strani stanice nalazi se i praktična LED svjetiljka. Moguće je upaliti svjetlo na 50 posto ili 100 posto snage, ali i aktivirati funkciju bljeskanja SOS-a.

S kapacitetom od 600 Wh prijenosna baterijska stanica LifePower 600 idealan je partner za osiguranje energije na putovanjima, kampiranju ili na plovilima. Pritom na moru može biti glavni izvor energije tijekom kraćih boravaka ili pak sigurno rezervno napajanje ako dođe do problema s glavnim sustavom. Trogirski Pixma centar prodaje stanicu CROSSIO LifePower 600 za 551 euro, a moguće ju je kupiti i u njihovu web-shopu. (M.Š.)

10. svibanj 2024 10:11