StoryEditorOCM

Kashima ChinuPronašli smo idealne udice za lov bijele ribe: ne tupe se i sigurno kače bez obzira na veličinu

Piše Boris Bulić/MAX FISHING
7. lipnja 2023. - 09:40

Udice Kashima Chinu OP-00055 su definitivno najbolji izbor kada je u pitanju lov bijele ribe čija je čeljust otporna na većinu drugih udica.

Njen tanki žičani profil je postavlja u sam vrh ponude zbog jednostavnog i krajnje učinkovitog skrivanja u ješku, a što je u lovu podozrivih vrsta od velikog značaja.

Općenito gledano model Chinu je zasigurno jedan od najkorištenijih modela udica u ribolovu na fermu, ali i kančenicu kada su na meti krupnije ribe.

Ova udica je odlično rješenje za ribolov podlanica i noj srodnih riba jer je iznimno oštra, otporne na savijanje i uvijanje.

INFO:

Bauhaus Zagreb
Tel. 0800 4411
Mail: podrska@bauhaus.hr
www.bauhaus.hr

Udica Kashima Chinu OP-00055  iznimno lako pronalazi svaršeno mjesto uboda dovodeći na taj način luk udice u optimalan položaj koji garantira sigurno izvlačenja lovine.

A zbog posebno odabranih legura, ova udica s lakoćom prodire i kroz kost što je u ribolovu plemenite lovine od iznimne važnosti.

U Bauhausovim prodavaonicama ove pouzdane udice možete pronaći u veličinama od 1, 2, 4, 1/ i 2/0 po cijeni od 3,35 eura bez obzira na odabranu veličinu.

image

Bez obzira na veličinu cijena paketića je ista

image

U ponudi je više različitih veličina

23. travanj 2024 13:16