StoryEditorOCM

SAKURA SENSIBRAID 8XPomoć u raznim udičarskim tehnikama: predstavljamo kultnu multicolor upredenicu

Piše Boris Bulić/MAX FISHING
11. veljače 2023. - 11:10

Među upredenicama namijenjenim najvećim naprezanjima Sakurina uprednica Sensibraid 8X zauzima posebnu, gotovo kultnu poziciju.

Riječ je o multicolor upredenici kod koje se svakih deset metara izmjenjuje druga boja što ribolovcu omogućuje da u svakom trenutku zna koliko mu je točno strune u moru, a što je u brojnim udičarskim tehnikama od iznimne važnosti.

Na taj način je krajnje jednostavno spustiti ješku ili jig upravo u lovnu zonu, ma gdje se ona nalazila.

Ova je upredenica upredena od osam niti od kojih je svaka nit upredena od 32 mikro niti s tim da su u finalizaciji korišteni najsuvremeniji tehnološki postupci zahvaljujući kojima Sensibraid 8X ima svršeno okrugli presjek, a zbog čega je i nazivaju Hyper Round Braid.

INFO:

Topfishing
Mob: 01 5531 477
E-mail: topfishing.zagreb@gmail.com

www.topfishing.hr

Zahvaljujući takvoj obradi iznimno meko klizi i silazi s kalema, kao što se i iznimno lako i bez nepotrebnog otpora i onog neželjenog ‘sviranja‘ slaže na kalem svake role.

Naravno, s ovakvim karakteristikama izbačaji u obalnom lovu od preko 100 metara su standard koji nudi Hyper Round Sensibraid 8X.

Upredenica Sensibraid 8X je pakirana na kalemima od 300 metara, a možete je pronaći u prodavaonici Topfishing u promjerima od 0,12 do 0,42 milimetara po cijeni od 33,44 eura bez obzira na odabrani promjer.

03. svibanj 2024 02:02