StoryEditorOCM

Fish&BoatStrike PRO i VMC za panulaše i egere: sezona je lignjolova, a mi smo pronašli sjajne skosavice

Piše Promo
19. listopada 2023. - 09:43

Sezona je lova na lignje i mnoga ‘mama‘ je ulovljena baš u suton i to panulom.

A naravno, da bi lov bio uspješan, nikako nije svejedno što se za barkom povlači.

I premda se mogu povlačiti i oite, najčešće se povlače tzv. ‘Rapale‘ koje se tako nazivaju po poznatoj finskoj tvrtki Rapala, i to prvenstveno zbog stabilizatora koji im omogućuje karakteristični teturavi hod.

Naime, prve varalice tog tipa, wobblere ili teturavce je proizvela tvrtka Rapala tako da je vrlo brzo naziv Rapala postao sinonim za sve takve varalice, uključujući i skosavice sa stabilizatorom, i to bez obzira na činjenicu da ja možda riječ o skosavicama koje je proizveo neki drugi proizvođač.

A upravo takve, vrlo lovne ‘Rapale‘ u svojoj ponudi ima prodavaonica Fish& Boat.

Riječ je o skosavicama koje potpisuje Strike Pro i koje su dostupne u brojnim dezenima od kojih su, što je najljepše, svi lovni tako da u izboru svoje skosavice zapravo ne možete pogriješiti..

INFO:     

Fish & Boat
Tel. 021/275 231

www.fishboat.hr

Varalice su opremljene s dvije perfekcionistički naoštrene krunice koje potpisuje VMC, imaju 3D oko i jako dobro pogođenu hidrodinamičnu građu tijela tako da u svom teturavom hodu ne pružaju skoro nikakav otpor istovremeno emitirajući snažne i jasne vibracije koje privlače lignje.

U ponudi su brojni dekori pri čemu su u ponudi i klasični i svijetleći modeli od kojih je dio plivajući, a dio tonući tako da se s lakoćom može odabrati model po vlastitoj želji.

Cijena ovih skosavica bez obzira na odabrani model 6,90 eura. Boris Bulić/MAX FISHING

image

Svi modeli su lovni tako da u izboru ne možete pogriješiti

28. travanj 2024 15:00