StoryEditorOCM

od 3 do 10 godinaTako simpatičan i tako siguran: predstavljamo Bauhausov dječji prsluk za spašavanje

Piše M.Š.
27. siječnja 2023. - 14:16

Kada na plovilu borave djeca, tada je prva i najvažnija stvar stalna briga o njihovoj sigurnosti. U tom je sklopu osobito značajan adekvatan po veličini i kvalitetan prsluk za spašavanje. Upravo takav prsluke moguće je pronaći u trgovačkim centrima Bauhaus. Predviđen je za djecu težine od 15 do 30 kg (okvirno 3 do 10 godina). Dizajniran je tako da najmlađima pruža osjećaj sigurnosti u slučaja pada u more.

Veliki i debeli ovratnik povećava stabilnost djeteta u vodi, držeći ga u uspravnom položaju. Svijetla boja, zviždaljka i reflektirajuće trake su, pak, bitni elementi za povećanje sigurnosti tijekom operacije spašavanja.

INFO:

Bauhaus Zagreb
Tel. 0800 4411
Mail: podrska@bauhaus.hr
www.bauhaus.hr

Čvrsto držanje uz tijelo osiguravaju dvije trake s kopčama i dvije vezice, dok međunožne trake sprječavaju iskliznuće iz prsluka. Na stražnjoj strani prsluka ušivena je i ručka koja olakšava izvlačenje djeteta iz vode. Kako bi ga djeca lakše prihvatila i ugodnije se osjećala dok ga nose, na prsluk su naslikani simpatična papiga i nasmijani pirat. Ovaj prsluk ima sve potrebne certifikate. Cijena mu je 29,20 eura.

23. travanj 2024 21:42