StoryEditorOCM

BAUHAUSTata-mata za male popravke na brodu: predstavljamo set West System 101 Mini Pack

Piše Promo
2. lipnja 2023. - 09:05

Prilikom aktualnih priprema broda za sezonu đitavanja, pregledavaju se svi dijelovi plovila i sustavi u njemu, traže slabe točke i oštećenja, popravlja, mijenja ili fiksira sve što nije kako bi trebalo biti. Za takve manje popravljačke radove idealno je imati komplet koji omogućava njihovo lako i kvalitetno obavljanje, a upravo je takav set West System 101 Mini Pack.

Baziran je na njihovoj poznatoj i iznimno otpornoj epoksidnoj smoli, a uz nju sadrži otvrđivač, punila, nastavke za punjenje, štapiće za miješanje i rukavice. Dakle, sve što vam je potrebno da popravite manja oštećenja na gelcoatu ili laminatu, dodatkom punila napravite čvrst i otporan kit za popunjavanje pukotina ili lijepljenje oslabljenih dijelova, pojačate neki oslabljeni spoj. Već nakon sat vremena sve će postati tvrdo i suho, pa možete odmah pristupiti finalnom brušenju i finoj završnoj obradi ili bojenju.

INFO:

Bauhaus Zagreb
Tel. 0800 4411
Mail: podrska@bauhaus.hr
www.bauhaus.hr

S obzirom na kompaktne dimenzije, ovaj je set i inače korisno imati na brodu, jer kad vam se na điti nešto ošteti, odmah možete to popraviti ili barem dobro zaštititi od daljnjeg propadanja do izvlačenja plovila na suho.

Set West System 101 Mini Pack može se kupiti na nautičkim odjelima u centrima Bauhaus i u njihovoj web-trgovini, a cijena mu je 38,48 eura. M.Š.

25. travanj 2024 20:02