StoryEditorOCM

UNIMARDubinski čisti i pomlađuje: Teak regenerator u potpunosti odstranjuje prljavštinu i obnavlja drvenu površinu

Piše Ž. S.
25. ožujka 2021. - 09:23

Unimar Teak regenerator proizvod je na bazi organskih kiselina, sposoban u potpunosti očistiti prljavštinu i obnoviti drvenu površinu. Kombinacija kiselina i odstranjivača čisti i unutar drvenih pora, a zbog tenzioaktiva odstranjuje i najtvrdokornije mrlje.

Nakon uporabe Teak regeneratora, plemenito drvo će biti osvježeno. Tijekom nanošenja i sušenja, potrebno je dobro ozračiti prostor. Proizvođač navodi da je regenerator bezbojan, težina mu je 1150 grama, može se nanijeti koncentriran ili razrijeđen s vodom sve do 1:10.

Nanosi se na površinu i četka grubljim dijelom spužve, odnosno četkom s tvrdim dlačicama. Postupak treba ponavljati dok se prljavština ne očisti, te slijedi ispiranje obilnim količinama vode i sušenje. Nakon toga se preporučuje nanošenje Unimar Zaštitnog premaza za tikovinu i drvo.

Usput rečeno, proizvod se mora čuvati na suhom i prozračnom mjestu, na temperaturi nižoj od 25 stupnjeva, u dobro zatvorenim spremnicima, najdulje 12 mjeseci od dana proizvodnje. Izravnu izloženost suncu svakako valja izbjegavati.

Teak regenerator koji izbjeljuje i odstranjuje mrlje s plemenitog drva, u plastičnoj kantici od litre tvrtka Unimar nudi po akcijskoj cijeni od 58 kuna. 

TEAK REGENERATOR MOŽETE NARUČITI OVDJE

19. travanj 2024 07:05