StoryEditorOCM

bauhausTrebate udice za komarče, ali i za panulu pa i za palamide i strijelke? Upoznajte Kashima Beak

Piše Boris Bulić/MAX FISHING
12. veljače 2024. - 11:18

Bez obzira na ribolovnu tehniku i ciljanu lovinu, u ribolovu s Kashima udicama nema nezadovoljstva jer su kreirane tako da u ribolovu pruže maksimum uživanja, a što je moguće, naravno, samo uz visoku kvalitetu koja poslovično prati ove udice.

Za sve situacije u kojima je potreba za skrivanjem udice značajna, a pri čemu je lovina nešto grublja, potrebna je malo nosivija i jača udica poput modela Kashima Beak.

Ova je udica je nešto debljeg presjeka i malo veće nosivosti od klasičnih udica tako da se bez problema može nositi i sa oradama kao i s većinom bijele pridnene ribe dok su veći modeli prikladniji i za parangalske ali i za panulaške sisteme.

Zbog omče koja je ‘iskrivljena‘ tako da je upravo savršena za klizne postave, ove se udice mogu koristiti u svim njišućim montažama.

INFO:

Bauhaus Zagreb
Tel. 0800 4411
Mail: podrska@bauhaus.hr
www.bauhaus.hr

Najčešće korištene veličine od 4 do 2/0 pokrivaju većinu ribolovnih situacija u lovu kvalitetne ribe, ali isto tako i u lovu u ‘pola mora‘ kad su na meti skuše, lokarde, šaruni i palamide.

A zahvaljujući perfekcionistički kontroliranim uvjetima kaljena i jednako pažljivom legiranju ove se udice praktički nikada ne tupe.

Cijena Kashima Beak udica, bez obzira na veličinu je 3,35 eura po pakiranju.

image

Savršena za panulu

image

Idealna za komarče

28. travanj 2024 13:34