StoryEditorOCM

BASSDAY SUGAPENVaralice za sve morske predatore: hibridni dizajn pruža impresivno širok raspon primjene s različitim efektima

Piše Boris Bulić/MAX FISHING
22. veljače 2023. - 12:54

S blago konkavno obrađenim vrhom koji zapravo odlikuje poppere, te tankim i dugim profilom tipičnim za pencil varalice, Bassday Sugapen varalice su pokupile najbolje karakteristike od obje vrste varalica.

Ovaj hibridni dizajn pruža impresivno širok raspon primjene s različitim efektima, a sve ovisno o korištenoj tehnici. Možete ga se povlačiti poput poppera, prskajući i bučeći na površini, možete ga povlačiti kao zaru Walk the Dog tehnikom, trzati, voditi ga naizmjenično sporo i brzo, s pauzama, ili pak sve to kombinirati unutar jednog zabačaja.

U ponudi su duži od 95, i kraći modeli od 70 milimetara, tako da možete lako odabrati veličinu koja vam odgovara, sve u zavisnosti od vlastitih sklonosti, tehnike vođenja, ali i uvjeta koje diktira teren ili lovina.

No za koji se god model odlučili, Bassday Sugapen će sigurno izazvati burnu reakciju kod svih predatora.

INFO:

Udica - Zadar

Tel. 023/305-398

Zahvaljujući svojoj hibridnoj prirodi, preciznom dizajnu i aerodinamičkom profilu, možete koristiti samo jednu varalicu za različite situacije i uvjete, pogotovo ako imate više boja.

Naravno, atraktivne boje savršeno se uklapaju u različite lovne uvjete, a posebno iznenađuje vrlo uspjeli dekor imitacije škampa.

Bassday Sugapen varalice nam dolaze iz japanske produkcije što je svakako garancija lovnosti i kvalitete, a možete ih pronaći u Zadarskoj Udici po cijeni od 23,62 do 25,22 eura što zavisi o odabranoj veličini.

image

Dekor škampa je posebno atraktivan

image

Ova varalice u izbačaju jako daleko lete

 

image

Japanski perfekcionizam se vidi na svakom detalju

26. travanj 2024 22:25