StoryEditorOCM

BAUHAUSVodeni skuter za djecu Wavemaker: Tako zabavan i tako siguran

Piše M. Štrbac
19. kolovoza 2023. - 15:00

Kupanje već odavno nije jedina dostatna morska zabava, i odraslima i djeci. Svi traže dodatne sadržaje i aktivnosti kako bi ljetni odmor na moru bio što dinamičniji, raznovrsniji i zabavniji. Jedan od proizvoda koji bi trebao zainteresirati i zabaviti djecu, na adrenalinski, ali i siguran način, svakako je simpatični dječji vodeni skuter na napuhivanje Nautica Wavemaker koji se može kupiti na nautičkim odjelima trgovačkih centara Bauhaus i putem njihova webshopa.

Namijenjen je djeci od osam ili više godina, s maksimalnom težinom 70 kg. Spomenuli smo faktor sigurnosti, koji je kod proizvoda za zabavu djece najvažniji, o čemu su jako vodili računa dizajneri Wavemakera. Stoga je brzina ovog zabavnog plovila ograničena na samo 3,2 km/h, ima funkciju automatskoga gašenja motora ako vozač padne u more, a uz to mu je propeler potpuno zatvoren u kavezu, pa ne može doći ni do kakvih ozljeda. Elektromotor skutera pokreće 12-voltna baterija koja ima kapacitet za 60 minuta vožnje, nakon čega se može napuniti uz pomoć punjača, koji se dobiva u paketu. Naravno, u njemu je i set za popravak, ako se skuter slučajno negdje probuši.

Dimenzije napuhanog Wavemakera su 147 x 86 cm, težak je 8,72 kg, a kad se ispuše stane u neveliku torbu. Cijena ove zabavne morske igračke je 325 eura. 

27. travanj 2024 19:33