StoryEditorOCM

PIXMA CENTARZabavlja, informira, telefonira... predstavljamo multimedijski uređaj Boss Marine MR500UAB

Piše Promo
29. svibnja 2023. - 09:32

Radio na brodu najvažniji je uređaj za zabavu i informiranje, jer i jedno i drugo dobivate radeći neki drugi posao, bez ometanja i potrebe za vizualnim fokusiranjem kao kod gledanja TV-a.

Naravno, taj radio prijamnik mora biti predviđen i prilagođen za morsko okružje, a upravo takav je multimedijski uređaj Boss Marine MR500UAB. Iznimno je otporan na vremenske uvjete i slano okruženje, reproducira Bluetooth/USB, MP3, WMA i FM/AM, ima bežični daljinski upravljač, a na njega se mogu spojiti četiri zvučnika od 50 vata.

Kada se preko Bluetootha poveže s vašim mobilnim telefonom, preko njegovih zvučnika i mikrofona moguće je upućivati i primati pozive, ali i uspostaviti strujanje zvuka. To omogućuje slušanje omiljene glazbe preko aplikacija kakve su Pandora ili Spotify. Ugrađeni EQ omogućuje vam, pak, odabir unaprijed postavljenih EQ krivulja za različite glazbene stilove, kao što su rock ili pop. Trogirski Pixma centar prodaje u svojoj prodavaonici i preko web trgovine ovaj kvalitetni uređaj za 149,31 euro. M.Š.

25. travanj 2024 10:45