StoryEditorOCM

14. izdanjeHrvatski dani male brodogradnje i turizma održat će se od 12. do 15. svibnja u Marini Kaštela

Piše OM
8. travnja 2022. - 13:39

Četrnaesti po redu Hrvatski dani male brodogradnje i turizma u ovogodišnjem izdanju, koje će se od 12. do 15. svibnja 2022. ponovno održati u Marini Kaštela zainteresiranima će izložiti svoju standardnu ponudu koju čine, motorni brodovi, jedrilice, gumenjaci, brodska, nautička, plažna, ribolovna, ronilačka i komunalna oprema, jednako kao i električna vozila i vozila renomiranih svjetskih proizvođača, te drugi atraktivni proizvodi vezani uz nautiku i turizam.

Prostrani morski ambijent marine Kaštela pored Splita i ove će godine biti dostupan uz besplatan ulaz svih posjetiteljima.

Zahvaljujući povjerenju domaćih izlagača koje se kontinuirano gradilo od 2009. godine, ova je manifestacija uspješno održana i u globalnom epidemijom Covid-19 obilježenim 2020. i 2021. godine. 

image
Božidar Vukičević/Arhiv/Cropix

"Hrvatski dani male brodogradnje i turizma" tržištu će i u svom 14. izdanju ponuditi najbolje proizvode za nautiku i turizam s ciljem što bolje i kvalitetnije pripreme nautičko-turističke sezone u Republici Hrvatskoj.

Prijavu izlaganja zainteresirani još uvijek mogu izvršiti putem linka: https://dhmb.org/prijava-izlaganja/ ili putem maila info@dhmb.org.

06. svibanj 2024 23:25