StoryEditorOCM

promijenjen rasporedMSC Cruises nastavlja s plovidbom Mediteranom: MSC Grandiosa polazi 24. siječnja iz Genove

Piše OM
8. siječnja 2021. - 11:06

Kao rezultat produženja restriktivnih mjera koje se odnose na kretanja unutar Italije kako je utvrđeno najnovijom uredbom talijanske vlade koja onemogućuje pristup i korištenje ukrcajnih luka do 15.01., MSC Cruises je danas najavio da je primoran otkazati krstarenje broda MSC Grandiosa s polaskom iz Genove 10.01. te, iz predostrožnosti, krstarenje s polaskom 17.01.2021. Kao rezultat navedenog, prvo krstarenje broda MSC Grandiosa (na slici) nakon privremene obustave plovidbe zbog uvođenja spomenutih mjera tijekom blagdanskog razdoblja bit će 24.01.2021. s polaskom iz Genove, stoji u priopćenju tvrtke MSC Cruises.

Perjanica flote kompanije MSC Cruises nastavit će sa svojim redovnim tjednim krstarenjima isplovljavajući iz Genove svake nedjelje i posjećujući talijanske luke: Civitavecchiju, Napulj, Palermo te Vallettu na Malti, a ukrcaj će biti moguć u svakoj od spomenutih talijanskih luka.

MSC Grandiosa će navedenim itinererom ploviti do 21.03., a nakon toga će ostati u zapadnom Mediteranu s novim itinererom u sklopu svog ljetnog programa.

MSC Magnifica će nastaviti s plovidbom 14.02. isplovljavajući iz Genove na 11-noćna krstarenja koja su osmišljena kako bi gosti imali priliku na jednom putovanju otkriti atrakcije istočnog i zapadnog dijela Mediterana uz obilazak Italije, Grčke i Malte.

MSC Cruises je trenutno u procesu obavještavanja svih putnih agenata i gostiju s rezervacijama na dva otkazana krstarenja broda MSC Grandiosa, kažu iz MSC Cruises.

25. travanj 2024 11:38