StoryEditorOCM

u 7 paviljonaNa Zagrebačkom sajmu nautike idućeg tjedna izlaže više od 300 izlagača iz 30 zemalja

Piše M. I.
10. veljače 2024. - 15:00

Sajam Nautika, kao najposjećeniji i najposlovniji nautički sajam u Hrvatskoj, u svom će 31. izdanju predstaviti vrhunsku ponudu jahti, glisera, čamaca, kajaka, gumenjaka, brodskih i vanbrodskih motora, opreme za ronjenje, jedrenje i druge sportove na vodi te promocije novih brodova i nautičke opreme na hrvatskom tržištu, najavljuje Poslovni turizam.

Hrvatski brodograditelji predstavit će se od 14. do 18. veljače zahtjevnom nautičkom tržištu svojom najjačom postavom kao i mnogobrojnim premijerama, a uz odličnu domaću ponudu, na Nautici će nastupiti i najpoznatiji svjetski proizvođači plovila. Sajam je prepoznat po raznovrsnoj nautičkoj ponudi što ga u odnosu na druge nautičke sajmove u Hrvatskoj čini sajmom s najpotpunijom ponudom uz nezamjenjive B2B susrete, zanimljive goste i stručna predavanja.

U 7 paviljona Zagrebačkog velesajma na 15.500 m2 prostora izlaže više od 300 izlagača iz 30 zemalja.

Očekuje vas marina u srcu Zagreba, događaj na kojem se spajaju hrvatska poslovna izvrsnost, tradicija i iskustvo uprizoreni u elegantne brodice koje oduševljavaju posjetitelje i buduće nautičare.

Pokrovitelji sajma su Grad Zagreb i Ministarstvo mora, prometa i infrastrukture Republike Hrvatske. Interes za sajam pokazuje i brojka od 25 tisuća posjetitelja koji svake godine razgledaju sajam, a i na ovogodišnjem izdanju najsretnije posjetitelje očekuju vrijedne nagrade.

image

S prošlogodišnjeg sajma

Ivana Nobilo/Cropix

Naš proslavljeni skijaš Ivica Kostelić, a danas pasionirani jedriličar 15. veljače na sajmu Nautika predstavit će svoj autorski dokumentarni film s transatlantske regate "Transat", nakon kojeg će odgovarati na pitanja iz publike.

Pripremljen je i aktualan stručni program, a izdvajamo konferenciju "Edukacija skipera i sigurnost plovidbe na Jadranu" te panel "Žene u nautičkoj industriji – She & SEA". Kakve su "Mogućnosti za mlade u nautičkoj industriji" ujedno je i tema i naziv networking događanja koje će zasigurno zainteresirati sve mlade osobe koje žele raditi u nautičkoj branši.

Kako pokrenuti uspješan ljetni biznis, kako ući u sup, kajak ili aquapark renta biznis?, naziv je radionice za sve zainteresirane, a oni željni avanture mogu isprobati surfati na električnoj hydrofoil surf dasci koja je već osvojila poklonike diljem svijeta.

U istom terminu održat će se i Dani lova i ribolova, nezaobilazno mjesto godišnjeg susreta lovaca, ribiča, proizvođača, trgovaca i udruženja u ovom dijelu Europe. Partneri na projektu su Hrvatski lovački savez i Hrvatsko športsko ribolovni savez. Uz izlagački segment, ova manifestacija uključuje i bogat edukacijsko-stručni program, a nastupit će proizvođači i zastupnici renomiranih svjetskih brendova lovačkog oružja, odjeće i obuće, optike, opreme za ribolov te pribora za lov i ribolov.

Cijena jednodnevne ulaznice je 5 eura dok za sve dane iznosi 12 eura, a možete ih kupiti i online. Za više informacija pratite službenu stranicu sajma i društvene mreže Zagrebačkog velesajma.

image

S prošlogodišnjeg sajma

Ivana Nobilo/Cropix
28. veljača 2024 12:02