StoryEditorOCM

Do 29. siječnjaOve subote otvara se veliki nautički sajam u Düsseldorfu, očekuje se oko 200 tisuća posjetitelja

Piše M.I.
20. siječnja 2023. - 20:19

Ove subote, 21. siječnja, veliki sajam nautike i vodenih sportova Boot Düsseldorf nakon dvije godine ponovno otvara svoja vrata za posjetitelje. Do 29. siječnja ugostit će sve relevantne predstavnike pomorskog sektora i nautike.

Najavljeno je oko 1600 izlagača iz 50 zemalja, a očekuje se oko 200 tisuća posjetitelja.

Bit će tu brojnih promocija, predavanja, tribina, izložbi i ponude vezane uz jedrenje, brodske motore, luksuzne jahte, ronjenje, kajakarenje, surfanje i još niz zanimljivosti.

poseban naglasak bit će po prvi put na plavom rastu – na alternativnim pogonima i inovativnom dizajnu modernih marina, te na razvoju materijala koji se mogu reciklirati i održivom turizmu.

Radno vrijeme sajma je od 10 do 18 sati, a ulaznica stoji 19 eura. Ona je ujedno i karta za besplatan javni prijevoz po gradu.

Među izlagačima je i dvadesetak hrvatskih predstavnika: ACI, Turistička zajednica šibensko-kninska, MMK Systems sa sistemskim rješenjima u charter industriji, zatim brojni charteraši, a i ronioci poput Mante Diving iz Komiže i Divinga iz Rovinja.

U sklopu svog izložbenog prostora ACI će posjetiocima omogućiti uvid u najluksuzniju i najmoderniju hrvatsku marinu – ACI marinu Rovinj, ali i prezentirati im projekt buduće ACI marine Rijeka u Porto Barošu.

image
Messe Düsseldorf, Constanze Tillmann
image

Sve je spremno za početak kuktnog sajma Boot Düsseldorf

Messe Düsseldorf, Constanze Tillmann
image
Messe Düsseldorf, Constanze Tillmann
image
Messe Düsseldorf, Constanze Tillmann
29. svibanj 2023 19:04