StoryEditorOCM

drugo izdanjePaiška regata: najbrža jedrilica je Polet Furioso s kormilarom Nikolom Deškovićem, pogledajte sve rezultate po skupinama

Piše OM
2. svibnja 2022. - 08:39

U nedjelju je završena Paiška regata koja se jedrila u dva plova na ruti Split – Stari Grad (Hvar) – Split. Najbrža jedrilica „Paiške regate“ je Polet Furioso s kormilarom Nikolom Deškovićem iz J.K. Labud, koja je i prošle godine osvojila također ovu titulu.

Posadi broda TP52 trebalo je 6:10:09 da odjedri od Splita do Starog Grada i natrag. Jedrilica Polet Furioso prva je stigla do Starog Grada dok je u drugoj etapi, onoj do Splita, najbrži bio Toto travel tutta Trieste s kormilarom Mariom Hrvojem iz JK Trogir koji je u Split uplovio u 12:41:10.

image

Polet Furioso

image

Toto travel tutta Trieste

Direktor regate Damir Skelin ne krije zadovoljstvo zbog uspješno organiziranog drugog izdanja Paiške regate čemu je, osim odličnih vremenskih uvjeta, pridonijela ugodna atmosfera i gostoprimstvo domaćina u Starom Gradu, kao i pomoć Županijske lučke Uprave.

Pobjednici po skupinama su:

POLET FURIOSO i kormilar Nikola Dešković u skupini 0, SCORPIO i kormilar Krešimir Đakulović u skupini 1, ADIO PAMETI i kormilar Igor Gliha u skupini 2, MAREUS 3 i kormilar Denis Stanojević u skupini 3, MATARAN 32 i kormilar Ivo Matić u skupini 4, ADRIATICA i kormilar Andrej Soos Maceljski u skupini 5 i ŠUFERINA i kormilar Marin Lišić u skupini 7.

Sve rezultate možete vidjeti OVDJE

image

All for one (Karlo Kuert)

image

Direktor regate Damir Skelin

image

Mareus 3

image

Scorpio

21. travanj 2024 23:35