StoryEditorOCM

dobitna kombinacijaRanieri Sundeck Line Shadow 22 - elegantni i okretni Talijan s dva ležaja i puno opreme impresionirat će početnike, ali i iskusne nautičare

Piše Ž. S.
28. svibnja 2022. - 13:50

Brodovi proizvedeni u brodogradilištu Ranieri, dolaze s krajnjeg juga Italije, iz mjesta Soverato u pokrajini Catanzaro.

Oni koji su ikada oplovili talijansku čizmu znaju da je tamo more otvoreno prema Grčkoj na istoku i libijskoj obali na jugu, pa je sasvim logično da su brodovi Ranieri čvrsti, kako bi izdržali plovidbu i po nemirnom moru.

Sundeck Line Shadow 22 jedan je od manjih modela ove obitelji, što je iznimno važno za transport i okretnost samog plovila, ali treba napomenuti da ipak može primiti čak 9 osoba i nudi 2 ležaja. Prostranost broda je izvanredna unatoč dužini od 6,50 m. Može biti opremljen s 2 motora i težak je samo 1200 kg.

Bilo za korištenje, odmor, druženje, sport, ribolov, istraživanje, odmor ili podizanje adrenalina, Sundeck Line Shadow 22 je vrijedan vašeg novca. Udobna platforma za sunčanje bit će zanimljiva svim djevojkama, dok muškarcima neće nedostajati sportski dizajn i klizanje po valovima. To je dobitna kombinacija u svakom pogledu.

Talijanska elegancija

Eksterijer broda iznimno je elegantan i prošaran detaljima koji će očarati i oštro oko. Straga se nalazi klupa za putnike, ali se ne treba brinuti da će zauzeti previše mjesta.

Navigacijska konzola je dovoljno široka i prostrana, te ujedno nudi mogućnost za razne dodatne instrumente koji se mogu ugraditi po želji. Armaturna ploča je vrlo prozirna, a ispred nje se nalazi zatamnjeno vjetrobransko staklo, koje štiti kormilara, te također baca sjenu na spomenute instrumente koji su tako bolje vidljivi. Kormilarska klupa je udobna, ima naslon i omogućuje sjedenje kormilaru i sukormilaru.

Mnogo opreme u standardnoj verziji

Spomenuti model već standardno nudi ugrađeni spremnik goriva od 200 litara i spremnik za vodu od 75 litara.

Osnovna oprema uključuje i električni paket s navigacijskim svjetlima i kaljužnom pumpom, sve potrebne jastuke, inox ogradu, stepenice na izvlačenje, WC ormarić u hrastovom drvu, stražnju klupa s naslonom koji se podiže gdje je skriven umivaonik...

Inovativni i patentirani H.I.S. sustav

Također je potrebno istaknuti značajku koja krasi Ranieri - napredni H.I.S sustav na temelju kojeg se izrađuje trup gore navedenog broda. H.I.S. sustav omogućuje brodu manje trenje u vodi i posljedično manju potrošnju goriva, a velika prednost je izvrsna upravljivost i stabilnost trupa.

Uvođenjem posebne stepenice na trupu, H.I.S. stvara zračni jastuk ispod trupa, koji smanjuje njegovo trenje o vodu i daje vlasniku Ranierija goleme pogodnosti koje će s oduševljenjem prihvatiti i doživjeti na vodi.

Shadow 22 će impresionirati potpune početnike, ali i iskusne nautičare željne puno vanjskog i lounge prostora, te manji prostor za spavanje ili kabinu. Njegovo održavanje je nezahtjevno i, što je važno za mnoge - pogodan je za prijevoz prikolicom i automobilom.

Više informacija

Za sve dodatne informacije, stručno osposobljeni konzultanti dostupni su na mail: info@moto-nautika.com ili na broj telefona +386 2 629 04 01. Ovlašteni distributer je tvrtka Moto-Nautika iz Miklavža na Dravskem polju u Sloveniji.

Također vas pozivamo da cjelokupnu ponudu (čamci i vanbrodski motori) pogledate na www.moto-nautika.com.

16. travanj 2024 12:21