StoryEditorOCM

agencija objavilaZa održavanje linija Šibenik – Zlarin – Obonjan – Kaprije – Žirje i Trogir – Slatine – Split pristigla po jedna ponuda

Piše OM
30. siječnja 2021. - 14:12

U nazočnosti članova stručnog povjerenstva i predstavnika brodara u ponedjeljak 25. siječnja 2021. godine u prostorijama Agencije za obalni linijski pomorski promet u Splitu otvorene su ponude prispjele na natječaj za odabir brodara koji će obavljati prijevoz na državnoj trajektnoj liniji 532 Šibenik – (Zlarin – Obonjan – Kaprije) – Žirje i obratno, objavila je Agencija za obalni linijski pomorski promet.

Temeljem odluke Upravnog vijeća Agencije za obalni linijski pomorski promet raspisan je natječaj za odabir brodara koji će pružati javnu uslugu javnog obalnog linijskog pomorskog prijevoza od 2021. godine na neprofitabilnoj državnoj 532 Šibenik – (Zlarin – Obonjan – Kaprije) – Žirje i obratno, a za razdoblje od 6 godina. Rok za dostavu ponuda bio je 25. siječnja 2021. godine.

Za održavanje linije 532 ponudu je dao samo brodar Jadrolinija. Stručno povjerenstvo će zaprimljenu ponudu pregledati, ocijeniti i zapisnički konstatirati rezultate, a rok za donošenje odluke o odabiru je 30 dana od isteka roka za dostavu ponuda.

U nazočnosti članova stručnog povjerenstva i predstavnika brodara u utorak 26. siječnja 2021. godine u prostorijama Agencije za obalni linijski pomorski promet u Splitu otvorene su ponude prispjele na natječaj za odabir brodara koji će obavljati prijevoz na profitabilnoj državnoj brodskoj liniji 616 (Trogir) – Slatine – Split i obratno.

Temeljem odluke Upravnog vijeća Agencije za obalni linijski pomorski promet raspisan je natječaj odnosno pokrenut postupak davanja koncesije za obavljanje javnog prijevoza s obvezom javne usluge od 2021. godine na profitabilnoj državnoj brodskoj liniji 616 (Trogir) – Slatine – Split i obratno, također za razdoblje od 6 godina. Rok za dostavu ponuda bio je 25. siječnja 2021. godine, a javno otvaranje dana 26. siječnja 2021. godine.

Za održavanje linije 616 ponudu je dao samo brodar Bura Line & Off Shore. Stručno povjerenstvo će zaprimljenu ponudu pregledati, ocijeniti i zapisnički konstatirati rezultate, a rok za donošenje odluke o odabiru je 30 dana od isteka roka za dostavu ponuda.

23. travanj 2024 10:38