StoryEditorOCM

YUKIŠtapovi Multipla Fish Boat namijenjeni su kančarenju do srednje dubokih pozicija i vrlo pogodni za lov u našem priobalju

Piše Željko Simunić
9. studenog 2020. - 09:35

Tvrtka Yuki već godinama u svojoj ponudi ima štapove serije Multipla Fish Boat, što najbolje govori o njihovoj kvaliteti. Težina bacanja im je 20 do 80 grama, a to znači da su namijenjeni kančarenju do srednje dubokih pozicija, pa su vrlo pogodni za ribolov u našim priobalnim vodama. Izrađeni su iz tri dijela od ugljičnih vlakana najviše elastičnosti, imaju dva izmjenjiva vrha različite osjetljivosti, savijaju se cijelom dužinom i imaju čak 12 provodnika strune. Zbog svega toga mogu osjetiti napad i male ribe, ali i izvući krupne ribe.
Osim tijela, i ostali dijelovi ovog štapa su od najboljih materijala. Provodnici su SiC, metalno-plastični navojni držač role je vrlo pouzdanog tipa DPS, a anatomsko oblikovani rukohvat od kvalitetne pjenoplastike. Štap se proizvodi u tri dužine, a u splitskom ribolovnom centru Pangea nude se dvije kraće. Onaj od 240 cm košta 619,90, a od 270 cm 649,90 kuna. (Š. D.)

24. travanj 2024 13:16