StoryEditorOCM

na kioscimaStigao novi broj najtiražnije domaće ribolovne revije ‘Max fishing‘: puno priča o ribolovu u babljem ljetu

Piše MF
20. listopada 2022. - 13:59

Jesen je već odmakla, a turisti davno otišli kućama, pa na moru konačno vlada mir. Osobito kad zareda par lijepih dana praćenih bonacama. To je lijek za svačiju dušu, a ponajviše za one ribolovne koje konačno, nakon ljetnih gužvi i sveopće buke, mogu doći na svoje. Poželjnih ribolovnih meta je puno, a i lignje su u punom stađunu, pa sa švedskog stola valja izabrati što, kako i čime loviti. U tome će vam pomoći novi broj 37 najtiražnije domaće ribolovne revije ‘Max fishing‘, što je upravo stigao na kioske.

Osim brojnih korisnih savjeta i stručnih tema o finesama tehnika lova, u novom ‘Maxu‘ prostor su dobili i stvarni ribolovci. Kako meštri od tunje, tako i oni koji su ribolovom tek zaraženi. Njihove žive priče o izdašnim ulovima s lastovskih stijena, kačenju i svladavanju tune od 96 kila iz petmetarske Istranke, guštima što ih je donijelo uspješno izvlačenje kapitalne strijelke light spinning opremom, bogatom ulovu velikih glava iz gumija dugog samo tri metra..., svaki će poklonik ribolova s užitkom pročitati. I biti ponukan na morsku akciju koja bi mogla iznjedriti sličan vlastiti doživljaj. I priču.

Naravno, i ribolovna oprema dobila je svoje stranice pa ćete, uz ostalo, saznati kako spriječiti mršenje pribora koje se uvijek dogodi u najgorem trenutku, kako izgleda DavinChi Rod, američki ribolovni štap s grbom ispred role koji ne umara ruke ili, pak, što je u svoju silikonsku hobu InkVader ugradio Mustad.

A prije nego što u akciju krenete, u ribolovnim izlozima novoga ‘Maxu‘ možete pogledati i što je novoga stiglo u ribomaterijale kako bi ojačali svoje alate za lov i učinili ih efikasnijim. Nakon toga, nema više razloga za čekanje. Ostaje vam samo čisti i nepatvoreni gušt. Ribolov! (M.F.)

26. travanj 2024 22:57