StoryEditorOCM

podvodni misterijAmerička mornarica susrela se s neidentificiranim podmorskim objektima koji imaju impresivne sposobnosti. Pogledajte video

Piše OM
7. lipnja 2021. - 14:44

Dok se Pentagon sprema za objavljivanje izvješća o viđenjima NLO-a, američka mornarica otkrila je da susreti vojske s tajanstvenim objektima nisu ograničeni samo na svjetla na nebu.

Mornarica se također susrela s neidentificiranim podmorskim objektima (tzv. USO), a izvješća ukazuju na to da ovi misteriozni strojevi - ili što god već bili - imaju još impresivnije sposobnosti nego što se moglo zamisliti, piše Maxim.

Ako pretpostavimo da su dostupni podaci američke mornarice točni, ti USO-i kretali su se brzinom od najmanje 200 čvorova, a to je 230 morskih milja na sat.

Koliko god čudne bile sve vijesti o NLO-ima objavljene uoči izvješća Pentagona, postaju još čudnije kada se oglase javne osobe koje baš i nisu poznate po tome da govore lude stvari, poput bivšeg američkog predsjednika Baracka Obame, koji je u intervjuu za CBS rekao da "postoje snimke i zapisi objekata na nebu, ne znamo točno što su, ne možemo objasniti način na koji su se kretali i njihovu putanju."

"Nisu imali lako objašnjiv obrazac", nastavio je Obama, "I zato, znate, mislim da ljudi i dalje takve stvari shvaćaju ozbiljno, pokušavajući istražiti i shvatiti što je to."

Teško je povjerovati da će nakon desetljeća neprekidnog zataškavanja američka vojska i vlada sada priznati da su NLO-i i USO-i stvarni. Još je teže povjerovati da će puno više toga izići u javnsost tijekom ovog mjeseca kada Pentagon iznese svoje izvješće.

Poznati slogan serije Dosjei X očito je cijelo vrijeme bio točan - istina je vani i mi ćemo je tek naučiti.

20. travanj 2024 08:22