StoryEditorOCM

zajedno s tatomJedanaestogodišnja Belgijanka preplivala rutu oko Lokruma dugu 5 kilometara

Piše M. I.
19. kolovoza 2023. - 13:00

Rezervat Lokrum objavio je na Facebook stranici jednu zanimljivost: 11-godišnja Elena iz Belgije sa svojim tatom preplivala rutu oko Lokruma dugu 5,06 km!

- Posljednjih 24 godine otok Lokrum je nezaobilazna lokacija posjeta obitelji Diedericka Willemsa. Prvotno je od 1999. dolazio sa svojom suprugom Dilan, a potom se s godinama obitelj povećavala.

Majka, otac i dvije djevojčice Elena(11) i Iona (6) svoja ljeta provode na Lokrumu uživajući u otoku svatko na svoj način.

Ove godine Elena je odlučila preplivati rutu oko otoka Lokruma u dužini od 5,06 km sa svojim tatom.

Zamišljeno je i prije nekoliko dana i napravljeno za cca 100 minuta.

Danas ove dvije prekrasne djevojčice slave rođendan, a Rezervat Lokrum uključio se s malim poklonima za ovu prekrasnu obitelj.

Ovom prigodom zahvaljujemo se i našoj sugrađanki gđi Anđelki Bradarić-Hrnčić koja je dugogodišnja prijateljica ove obitelji i koja nam je prenijela informaciju o ovom ne svakidašnjem podhvatu ove 11- godišnjakinje.

Uz tortu koju je pripremila gđa Brdarić Hrnčić i poklone s Lokruma vjerujemo da će ovo biti nezaboravno ljeto u sjećanju ove obitelji i da će se tradicija posjeta nastaviti i sljedeće godine - napisali su.

27. travanj 2024 12:04