StoryEditorOCM

fešta u kopenhagenuMSC Cruises otkrio detalje svečanosti imenovanja svog ekološki najnaprednijeg broda

Piše OM
17. svibnja 2023. - 17:08

MSC Cruises je otkrio detalje svečanosti imenovanja MSC Eurubie, ekološki najnaprednijeg broda dosad, koje će se održati 8.6. u Kopenhagenu. Skandinavska prijestolnica je odabrana kao lokacija održavanja ove svečanosti zbog svoje bogate pomorske baštine i posvećenosti održivosti. 

MSC Euribia, akko su naglasili iz kompanije, izgrađena je za budućnost. Naime, ovo je dosad energetski najučinkovitiji dizajn broda za kružna putovanja. To je drugi brod u floti MSC Cruisesa koji će biti pogonjen LNG-om, jednim od najčišćih i najučinkovitijih brodskih goriva koje je dostupno u većim razmjerima, a također će biti opremljen najsuvremenijim tehnologijama zaštite okoliša uključujući napredni sustav obrade otpadnih voda, sustav gospodarenja otpadom, mjere energetske učinkovitosti i inovativni sustav upravljanja podvodnom bukom kako bi se smanjio potencijalni utjecaj na morski okoliš.

Dodajmo na kraju kako će voditeljica svečanosti imenovanja MSC Eurubieće biti Sarah Grünewald, poznata danska televizijska voditeljica, glumica i model. Tijekom večeri gosti mogu očekivati dobro poznatu tradiciju razbijanja boce šampanjca o pramac broda, predivnu gala večeru te izvedbe i zabavu uživo uključujući i poseban DJ set svjetski poznatog francuskog DJ-a i producenta Boba Sinclaira.

image
MSC Cruise
image
MSC Cruise
image
MSC Cruise
02. svibanj 2024 15:56