StoryEditorOCM

Hypnos monopterygiusMuškarac na plaži naišao na misteriozno stvorenje, opisao ga je kao vanzemaljaca s ljudskim usnama: ‘Dugačko je pola metra i ima kožu poput morskog psa‘

Piše JL
12. travnja 2022. - 09:36

Dok je trčao po popularnoj plaži Bondi u australskom Sydneyju, Drew Lambert naišao je na misteriozno stvorenje koje je opisao kao "vanzemaljaca s ljudskim usnama". Na Facebooku je odmah objavio video čudovišne životinje, nadajući se kako će mu ljudi pomoći u identifikaciji iste, prenosi CBS News.

Lambert je za portal Storyful rekao kako je spomenuto morsko stvorenje dugačko gotovo pola metra te da ima usne poput čovjeka i kožu poput morskog psa.

- Živim ovdje 20 godina i nikad prije nisam vidio ništa slično - izjavio je.

Laetitia Hannan, nadzornica u Sea Life Sydney Aquariumu, rekla je kako se radi o Hypnos monopterygiusu, ribi također poznatoj kao lijes ili australska umrtvljena riba. Inače spada u tzv. električne ribe koje mogu proizvoditi električna pražnjenja, a žive na istočnoj, zapadnoj i južnoj obali Australije. Uobičajene su u priobalnim vodama plićima od 80 metara, prenosi Jutarnji.hr.

24. travanj 2024 16:29