StoryEditorOCM

horor u moruObjavljena jeziva snimka napada morskog psa u Teksasu, prizori su uznemirujući

Piše L. V./JL
5. srpnja 2024. - 10:35

Na plaži otoka South Padre u Teksasu, tijekom proslave američkog Dana neovisnosti, dvije osobe je napao morski pas. Posljedice napada jedne žene, vidljive su na snimci koja je u međuvremenu objavljena na društvenim mrežama, prenosi Jutarnji list.

Na obalu ju je izvukao tim spasilaca uz pomoć drugih posjetitelja i brzo joj omotao dio noge koji je krvario zbog ugriza, dok su u pozadini iz vode virile leđne peraje morskog psa. Još dvije osobe naišle su na životinju u vodi, ali su uspjeli izaći neozlijeđeni.

- Prema trenutnim informacijama, dvije su osobe napadnute i još dvije su naišle na morskog psa, ali nisu ozlijeđene. Napadnute osobe prevezene su u Regionalni medicinski centar Valley gdje se jedna od njih trenutno liječi, a druga je premještena zbog daljnjeg liječenja - priopćili su iz organizacije Texas Parks and Wildlife, javlja Daily Mail.

Oprez, uznemirujuća snimka!

Dodaju kako susreti s morskim psima nisu česta pojava u Teksasu, ali nakon incidenta se pomoću dronova, čamaca i helikoptera patroliralo obalom kako bi se lociralo životinju. Grad je također razmišljao o zatvaranju plaže.

Vjeruje se kako je za oba napada odgovoran isti morski pas, veličine oko dva metra. Kelsey Banks, znanstvenica iz Centra za znanost i očuvanje rekla je za CBS News da video ipak sugerira kako je riječ o većoj vrsti morskog psa.

- Poznato je da veće vrste pojačavaju hranjenje i ostaju bliže obali prije velikih meteoroloških poremećaja - prenosi njene riječi Daily Mail.

07. srpanj 2024 10:40