StoryEditorOCM

u travnjuPočele prijave za besplatni seminar o cruising industriji u Dubrovniku, evo detalja

Piše M. I.
24. studenog 2023. - 10:22

Počele su prijave za Cruise seminar koji će se održati od 22. do 26. travnja 2024. u Dubrovniku, priopćili su iz Sindikata pomoraca Hrvatske.

Seminar je namijenjen svim pomorcima s boravištem u Hrvatskoj, Sloveniji, Bosni i Hercegovini, Srbiji, Makedoniji, Crnoj Gori, Rumunjskoj, Austriji i Središnjoj Europi, a koji rade u kruzing industriji. Za vrijeme održavanja seminara moraju biti na dopustu.

Riječ je o seminaru koji će se po treći put održati u Hrvatskoj, a organiziran je od strane Norveške udruge pomoraca u suradnji s ITF, FTI-CISL, Ver.Di i SUC-om.

Na seminaru će pomorci imati priliku razmijeniti iskustva s kolegama te se upoznati s najnovijim izazovima u cruising industriji. Educirat će se o sljedećim segmentima: CBA i pregovaranje, uznemiravanje i bullying, ILO, IMO, financijsko planiranje, zdravlje, prava pomoraca i drugo.

Seminar je potpuno besplatan za pomorce, pokriveni su troškovi puta i smještaja.

Možete povesti svoju obitelj s kojom ćete boraviti u istoj hotelskoj sobi, u skladu s politikom hotela o dodavanju pomoćnih ležajeva.

Organizatori pokrivaju samo troškove putovanja pomorcima, a oni su odgovorni za troškove putovanja svojih obitelji. Hrana i smještaj su besplatni za sve, prenosi pomorac.hr.

28. travanj 2024 01:53