StoryEditorOCM

pokažite veliko srcePomorci, što biste radili da ste sa svojim obiteljima, umjesto na brodu? Pošaljite video i uključite se u akciju splitskog Adventa ‘Cima ljubavi‘

Piše OM
9. prosinca 2020. - 09:57

U trenucima kada smo zbog poštivanja epidemioloških mjera fizički udaljeniji no ikada, splitski Advent u organizaciji Turističke zajednice grada Splita sa sloganom „Ljubav nas spaja“ u suradnji s Modrim kavezom, Facebook grupom u kojoj su okupljeni brojni pomorci i zaljubljenici u more i brodove, organizirao je virtualnu akciju simboličnog naziva „Cima ljubavi“, stoji u priopćenju Zurističke zajednice grada Splita.

U sklopu ove akcije splitski pomorci pozivaju se da u svoj rodni grad šalju video materijale s porukama što bi radili da su u tom trenutku doma sa svojim obiteljima, umjesto na brodu.

Pomorci bolje od ikoga razumiju što znači pojam fizička udaljenost i nedostajanje, a „Cima ljubavi“ ovdje je kako bi dokazala da upravo ljubav kao najsnažnija emocija nije uvijek u fizičkom dodiru, već smo zahvaljujući njoj u izazovnim trenucima u srcima jedni drugima bliži no ikada.

Ljubav spaja ljude na različitim dijelovima svijeta, morima i oceanima, pomoću nje nadilazimo sve izazove, a iskazujemo ju upravo brigom za sebe i druge što se nadovezuje na čitavi koncept ovogodišnjeg Adventa u Splitu koji se bazira na četiri adventske svijeće - nade, mira, radosti i posljednje - svijeće ljubavi. 

Akcija se provodi na društvenim mrežama Turističke zajednice grada Splita te na Facebook stranici Modri kavez, a svoje video materijale u trajanju od 30 sekundi do minute, pomorci mogu slati na e-mail modrikavez@gmail.com, u inbox Facebook stranice Modri kavez https://www.facebook.com/modrikavez kao i u inbox Facebook stranice Visit Split https://www.facebook.com/touristboardsplit.

Prikupljeni video materijali pomoraca objavljivat će se na navedenim Facebook stranicama svaki petak sve do početka siječnja u posebnoj sekciji „Cima ljubavi“. Pridružite se, proslijedite akciju svojim prijateljima i pokažimo svima veliko srce kakvo Split ima diljem svijeta.

28. travanj 2024 21:58