StoryEditorOCM

16. izdanjeU Amsterdamu održana velika konferencija offshore industrije, evo o čemu se raspravljalo

Piše M. I.
5. prosinca 2023. - 15:14

Više od 400 izlagača i tisuće posjetitelja okupilo se na dva izvanredna dana ovogodišnjeg izdanja vodećeg europskog događaja offshore industrije – Offshore Energy Exhibition & Conference 2023 (OEEC), koji se 28. i 29. studenog održao u Amsterdamu, javlja pomorac.hr.

Ova konferencija na jednom mjestu okuplja sve najbolje iz industrije – visokokvalificirane stručnjake, profesionalce i čelnike vodećih kompanija na globalnom offshore tržištu, koji su u dvije hale centra RAI Amsterdam razmjenjivali znanja i raspravljali o najnovijim trendovima.

Ovogodišnja tema konferencije "Changing Currents" (eng. ‘Promjenjive struje‘), inspirirana je velikim transformacijama i neizvjesnostima koje su obilježile offshore industriju tijekom posljednjih godina. Stručnjaci su tako raspravljali, među ostalim, o ulozi vodika u transformaciji gospodarstava, inovacijama u industriji offshore nafte i plina te obnovljivih izvora energije, vođenju i upravljanju tvrtkama u ovim turbulentnim vremenima, kao i predviđanjima budućih trendova u offshore sektoru.

Šesnaesto izdanje OEEC konferencije bilo je prilika ne samo za demonstraciju inovacija u offshore energetskom sektoru, već i za stvaranje kvalitetnih kontakata i temelja za suradnju s vodećim igračima industrije, kao što su TotalEnergies, BP, DEME Offshore, Van Oord, DNV, BigLift Shipping, Royal Wagenborg, Reynard, Damen Shipyards, Huisman, Pon Power, Acta Marine, Delta Marine Crewing, Renewable UK, Mammoet, Bluestream Offshore i mnogi drugi.

S nestrpljenjem čekamo i iduće izdanje Offshore Energy Exhibition & Conference, koje će se održati 26. i 27. studenog 2024. godine.

03. svibanj 2024 09:52