StoryEditorOCM

B2BZagreb od 6. do 8. prosinca domaćin međunarodnog sajma posvećenog čarter industriji

Piše M. I.
2. prosinca 2023. - 09:31

Od 6. do 8. prosinca na Zagrebačkom velesajmu održat će se International Charter Expo Zagreb (ICE), najveći B2B događaj u globalnoj čarter industriji koji svake godine okuplja više od 1500 sudionika s 5 kontinenata, te više od 300 sudionika u digitalnim događanjima.

Sajam je to na kojem se međunarodni operateri flota, dobavljači i brokeri sastaju kako bi sklopili nove poslovne dogovore, ojačali svoje poslovne odnose i razmijenili nove uvide u industriju. Ove godine posebno se ističe Crewed & Luxury sektor koji privlači sve veći broj zainteresiranih tvrtki koje u vlasništvu imaju jahte sa posadom.

Među renomiranim sudionicima posebno se ističu Ocean Independence - jedna od najznačajnijih tvrtki u nautičkoj industriji, koja u čarteru ima najveći broj luksuznih superjahti od 50+ metara, te Master Charter, MySea i mnoge druge. Na ICE-u će biti predstavljeno nekoliko stotina jahti većih od 30 metara čija tjedna čarter cijena prelazi 80.000 eura.

Sudionici će imati priliku održati više od 15 tisuća B2B sastanaka putem naprednog Handshake softvera za povezivanje.

Glavne teme sajma pokrivaju cijeli spektar čarter industrije. Posebna pažnja posvećena je segmentima kao što su jedrilice, motorne jahte, katamarani, mini kruzeri i guleti, a biti će prostora i za brodograditelje sa svojim najnovijim modelima i inovacijama, suvremena tehnološka rješenja te financijske i osiguravateljske usluge.

19. rujan 2024 02:53