StoryEditorOCM

Zaplovi, zaroni, ulovi!Digitalni nautičko-ribolovni savjetnik bilo gdje, bilo kada: Otvoreno more Premium krenulo s radom

Piše Gordan Jelavić
31. kolovoza 2021. - 21:20

Prilagođavajući se životnim i radnim navikama čitatelja, i Otvoreno more je proteklih mjeseci intenzivno širilo svoju prisutnost na internetu, a rast interesa uvjerio nas je da je pravi trenutak za nadogradnju platforme. Uložili smo dodatni trud na proizvodnji stručnog i zabavnog sadržaja i, kao prvi magazin u Hanza Mediji, Otvoreno more od sada će biti dostupno na suvremenoj paywall platformi, preko koje će svi pretplatnici moći odabrati što i kada čitati.

Uz dnevno praćenje svih vijesti i zanimljivosti iz svijeta nautike, ribolova i pomorstva, na portalu Otvorenog mora bit će serviran "švedski stol" najzanimljivijih stručnih članaka iz poznatog mjesečnika Slobodne Dalmacije, ali i iz našeg Max Fishinga, najstručnijeg udičarskog magazina.

Preko jednostavne tražilice u bilo kojemu trenutku moći ćete odabrati temu koja vas zanima: upute za popravak brodskog motora, savjete za lov komarče, vezivanje čvora ili pregled aktualne ponude električnih sklopivih bicikala za marinu. Portal složen kao digitalni nautičko-ribolovni savjetnik, dostupan 24 sata dnevno 365 dana u godini, olakšat će život svakome brodovlasniku i ribolovcu, a proširit će horizonte svim zaljubljenicima u more.

Kvalitetu sadržaja jamče poznata pera profesionalnih novinara Hanza Medije i stručni suradnici poput Tonke Alujević, Marijana Žuvića, Šime Duvančića, Damira Višića, Alena Solde, Mislava Čale, Vanje Valtrovića, Kreše Đakulovića, Borisa BulićaEde Šegvića...

Ovaj morski dream team, zajedno s nagrađivanim majstorom podvodne fotografije Božidarom Vukičevićem, godinama je stvarao ugled Otvorenog mora i Max Fishinga i sada će ga preko optičkog kabela proširiti do svakog čitatelja koji je povezan na internet.

image
Božidar Vukičević/Cropix

Dosad su pomorci znali sa sobom na brod nositi naramak starih brojeva magazina, a sada taj cijeli kufer zamjenjuju korisničko ime i lozinka. Cijena mjesečnog pristupa cijeloj arhivi i premium člancima je, ovisno o trajanju, od 16 do 25 kuna, a moguće je odabrati i pakete s kućnom dostavom tiskanog izdanja Otvorenog mora i Max Fishinga.

Da, na novoj platformi bit će dostupni i svi tekstovi iz područja ribolova, nautike, ronjena i sličnih tema vezanih uz more, temeljito obrađeni u proteklih desetak godina izlaženja Otvorenog mora te Max Fishinga.

OM Premium svim dosadašnjim čitateljima i pretplatnicima print izdanja nudi sve prednosti nove razine digitalnog novinarstva.

Zaplovite, zaronite i ulovite – Otvoreno more Premium!

O PRETPLATNIČKIM PAKETIMA DETALJNO SE MOŽETE INFORMIRATI OVDJE

JEDAN PORTAL, DVA MAGAZINA, TRI PLATFORME


Za 380 kuna godišnje dobit ćete neograničeni pristup svim sadržajima na portalu Otvoreno more, pretplatu na digitalna izdanja magazina Otvoreno more i Max Fishing s arhivom te pretplatu na tiskana izdanja Otvorenog mora i Max Fishinga.

Za one koji žele morske teme čitati isključivo na ekranu mobitela, tableta ili računala, pristup svim sadržajima i bogatoj arhivi stručnih tekstova na portalu OM Premium Slobodne Dalmacije mjesečno košta 25 kuna.

Svi registrirani korisnici primat će na e-mail adresu newsletter s pregledom ključnih događaja iz odabranog polja interesa.

ČESTO POSTAVLJANA PITANJA


– Mogu li bez pretplate i dalje čitati Otvoreno more na internetu?

Možete slobodno pristupiti naslovnici portala more.slobodnadalmacija.hr, ali nećete imati pristup svim tekstovima. Tekstovi s posebnom oznakom dostupni su samo digitalnim pretplatnicima.

– Mogu li otkazati pretplatu nakon što se pretplatim?

Da, svim digitalnim pretplatnicima omogućeno je u bilo kojem trenutku otkazati pretplatu.

– Tereti li se moja kartica automatski svaki mjesec nakon isteka pretplate?

Da, dovoljno je jednom ostaviti podatke i sva daljnja plaćanja obavljaju se automatski. Naplata se provodi svakih 30 dana od dana kad ste postali digitalni pretplatnik.

– Hoću li dobiti obavijest da mi istječe pretplata?

Da, nekoliko dana prije isteka pretplate dobit ćete podsjetnik e-mailom.

– Vrijedi li pretplata za više uređaja?

Da, digitalni pretplatnici mogu pristupati sadržaju s više uređaja. Međutim, nije dopušteno dijeliti račun s drugima.

– Postoje li popusti za studente, umirovljenike, udruge?

Za sva pitanja o posebnim uvjetima korištenja, popustima, grupnim pretplatama i slično javite se na: pretplata@hanzamedia.hr.

- Imaju li pretplatnici Otvorenog mora i Max Fishinga pravo na besplatno čitanje premium članaka na portalu Otvoreno more?

Sve pretplatnike kontaktirat će djelatnici Odjela pretplate Hanza Medije.

image
Bogata arhiva Otvorenog mora
image
Bogata arhiva Otvorenog mora Max Fishinga
25. travanj 2024 10:15