StoryEditorOCM

ponovljen pozivKako do omiljene plaže? Veliko je pitanje hoće li ovog ljeta ploviti brod do Martinske

Piše Šibenski.hr
2. lipnja 2022. - 13:45

Grad Šibenik objavio je danas ponovljeni Poziv za dostavu ponuda za nabavu usluge brodskog prijevoza putnika brodskom linijom Šibenik – Martinska, objavili su iz šibenske Gradske uprave na svojoj službenoj Facebook stranici, prenosi Šibenski.hr.

Predmet nabave je usluga brodskog prijevoza putnika kružnom brodskom linijom na relaciji Šibenik – Martinska - Šibenik (kod mula Krke) u vremenskom razdoblju od 15. lipnja do 15. rujna 2022. godine.

Izabrani ponuditelj obavljat će prijevoz putnika sedam puta dnevno (polazak-povratak), svaki dan uz dodatnu brodsku liniju u navedenom razdoblju.

Definirane su i cijene karata koje će iznositi 10,00 kuna za kartu u jednom smjeru te 15,00 kuna za povratnu kartu za relaciju Šibenik - Martinska. Djeci do šest godina starosti osiguran je besplatan prijevoz.

Kako se doznaje u šibenskoj gradskoj upravi, razlog ponavljanju natječaja je taj što je na prvi poziv stigla samo jedna ponuda u iznosu od 205 tisuća kuna, što je 5000 kuna više od svote koja je namijenjena u gradskom budžetu za tu svrhu.

29. travanj 2024 17:07